Kisállat háló Macska háló 25m egyes csúcs egy pillantásra:


  • Macskáknak, kistestű kutyáknak, nyulaknak
  • A vadon élő állatok, például a nyest, a mosómedve vagy a vidra elleni védelemre is
  • Villamosítható

Macska háló 25m - Villamosítható kisállat háló

A kisállat háló ideálisan alkalmas arra, hogy megvédje és megóvja háziállatát. A háló alkalmas macskák, kistestű kutyák, nyulak, valamint vadállatok, mint például nyestek, mosómedvék vagy vidrák elleni védelemre.

Áttekintés:

  • Villamosítható
  • Extra keskeny hálóméret az alsó részen 5 x (5,9 x 5,9 cm)
  • További hálószemek a felső hálós területen 4 x (11,8 x 5,9 cm)
  • 9 robusztus műanyag karó egy ponton
  • Vízszintes áramvezetés szálanként 3 x 0,20 mm-es rozsdamentes acél vezetékkel

Méretek:

  • Hossz: 25 m
  • Magasság: 77 cm (10 szál)
Gyártó "Kerbl Pet"

Engedje szabadjára a végtelen lehetőségeket a Kerbl Pet-tel - az utolsó szó a háziállatok szerelmeseinek!

A kutyák, macskák, rágcsálók és madarak széles választékával szolgálva, kínálunk egy sokszínű termékkínálatot, amely gazdagítja bundás barátaink életét.

A Kerbl Pet-nél megértjük, hogy a háziállatok nem csupán állatok; boldogságot és feltétel nélküli odaadást hoznak az életünkbe. Most eljött az ideje, hogy viszonozzuk azt a szeretetet és gondoskodást, amit tőlük Kapunk. Lépjen be a birodalmunkba, ahol a kedvence csodálatos termékek széles választéka várja, hogy az Ön és a háziállata igényeit Kielégítse.

Tápláló és finom ételektől az innovatív játékokig és kiegészítőkig mindent megtalál webáruházunkban, amire háziállata otthona számára szüksége Lehet. Minőségi elkötelezettségünk biztosítja, hogy minden termékünk gondosan megtervezett és kiváló elégedettséget és boldogságot nyújtjon hűséges Társainak.

Emellett büszkék vagyunk környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos Elkötelezettségünkre. Sok termékünk környezetbarát anyagokból készül, elősegítve az ember és az állat harmonikus Együttélését.

Csatlakozzon hozzánk ezen fantasztikus utazáson, és fedezze fel a Kerbl Pet világát még Ma. Hadd inspiráljon bennünket a háziállatok iránti szenvedélyünk, miközben megtalálja a tökéletes lehetőséget, hogy visszaadja szeretett Társainak. A Kerbl Pet-nél a háziállatok az elsők, mert ők semmi kevesebbet nem érdemelnek, mint a legjobbat!

Talajcölöpök száma: Egyes csúcs
Származás: EU
Állatfajok: Macska

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Twist Butler TB125 kerítésháló csévélő
Twist Butler TB125 kerítés háló csévélő Könnyű, gyors és segítség nélküli össze- és szétszerelés a kerítés hálóknál (125 cm magasságig)! Használja a Twist Butler feltekerhető segédeszközt, és hagyja, hogy a kerítés hálók és villanypásztor hálók könnyű kezelhetősége, minősége és helytakarékos tárolási lehetősége meggyőzze Önt. A Twist Butler egyedülálló, és egy orsószerű, 2 egységből - a tárolóelemből és a kurbliból - álló feltekerhető rendszer jellemzi. A forgattyú levehető. A hálócsévélő különösen alkalmas kis és közepes méretű legelők bekerítésére. A Twist Butler kerítés hálókhoz és villanypásztor hálókhoz használható 125 cm kerítésmagasságig. Ajánlatos kerítéshálónként egy alapelemet (amely siklóból és rúdból áll) használni. A forgattyú univerzális, és több alapelemhez is használható. A Twist Butler alapelemre feltekerve a kerítés háló rendezetten és szisztematikusan tárolható, és bármikor újra használatra kész. A kerítéshálók időigényes kibogozása a Twist Butler kerítés csévélővel a múlté. A forgattyú üvegszál-erősítésű anyagból készült, és nagy szilárdságot garantál. A rúd időjárásálló alumíniumból készült. Áttekintés: A kerítés hálók gyors fel- és leszerelése. Kis és közepes méretű kerítés hálók felhajtási támogatása Térkímélő és rendezett tárolási lehetőség Kerítés hálókhoz 125 cm x 50 m magasságig (alsó ponttal együtt) A kurbli szétszerelhető Szállítási tételek: 1x Twist Butler TB125 hálóhenger

26 719 Ft*
db.
Twist Butler TB125 kerítésháló csévélő, 3 darabos szett
Twist Butler TB125 kerítés háló csévélő 3 darabos készlet A kerítés háló (125 cm magasságig) egyszerű, gyors és segítség nélküli össze- és szétszerelése! Használja a Twist Butler háló csévélőt, és győződjön meg kerítéseinek és hálóinak könnyű kezelhetőségéről, minőségéről és helytakarékos tárolási lehetőségéről. A Twist Butler háló csévélő egyedi, és egy orsószerű tekercselőrendszer jellemzi, amely 2 egységből - a tárolóelemből és a forgattyúból - áll. A Twist Butler 3 darabos készlet három alapelemből és egy kurbliból áll. A felgöngyölíthető támogatás elsősorban kis és közepes méretű legelők csévélésére szolgál. A kerítéssegéd 125 cm kerítésmagasságig használható hálókhoz és kerítésekhez. Hálónként egy alapelemet ajánlunk, amely siklóból és rúdból áll. A kurbli kivehető, és a 3 darabos készlet minden alapeleméhez használható. A Twist Butler alapelemre feltekerve a kerítés háló szisztematikusan és rendezetten tárolható, és bármikor újra használatra kész. A kerítés hálók időigényes kibogozása a Twist Butler csévélő segédeszközzel a múlté. A forgattyú üvegszál-erősítésű anyagból készült, és nagy szilárdságot garantál. A rúd időjárásálló alumíniumból készült. Áttekintés: A kerítés háló gyors összeszerelése és szétszerelése Twist Butler készlet, amely 3 alapelemből + 1 kurbliból áll Hálócsévélő kis és közepes méretű kerítés hálókhoz Térkímélő és rendezett tárolási lehetőség Kerítés hálókhoz 125 cm x 50 m-es méretig (földi tüskével együtt) A kurbli szétszerelhető Szállítási tételek: 1x Twist Butler TB125 hálócsévélő 3 darabos készlet

45 189 Ft*
db.