Kerbl Constanta 4 szarvasmarha nyírógép 21/23 nyírópengével egy pillantásra:


  • Ideális szarvasmarha- és lónyíráshoz
  • Kiváló minőségű és erős 120 wattos motor
  • Különösen csendes
  • Optimalizált léghűtési technológia
  • Tartós Supra nyírópengék

Kerbl Constanta 4 szarvasmarha nyírógép 21/23 nyírókéssel

A Constanta 4 nyírógép egy professzionális állatnyírógép prémium minőségű, 21/23 fogú nyírópengékkel szarvasmarhák és lovak nyírására.

A bevált motortechnológiának köszönhetően a Constanta 4 hatalmas húzóerővel győz meg, és még az összetapadt szőr sem okoz gondot. A kiváló minőségű, üreges csiszolású nyírógép pengéi minden szőrszálon átsíklanak, teljesítményveszteség nélkül. A jól megválasztott kialakításnak köszönhetően a Constanta 4 kitűnik kiegyensúlyozott súlyával, ergonomikus kialakításával és szervizbarát burkolatával. A szellőztetési technológia biztosítja a nyírófej és a kések tökéletes hűtését. A légszűrő gyorsan, szerszám nélkül cserélhető.

A kiváló foggeometriával és üreges csiszolással a Supra nyírópengék lehetővé teszik, hogy az alsó kés még könnyebben csússzon a szőrzetbe, és optimálisan kiegyenesítse a szőrt a nyíráshoz.

Tipp: Fontos a hosszú ideig jól működő nyírógéphez: A szőrzetet mindig előzetesen meg kell kefélni/tisztítani, és a nyírógépet mindig be kell olajozni nyíróolajjal a nyírás előtt, alatt és után.

Áttekintés:

  • Erőteljes szarvasmarha nyírógép
  • Extra csendes, csak 78 dB
  • Ergonomikus forma
  • Szolgáltatásbarát ház
  • Optimalizált szellőzési technológia
  • Kiváló minőségű nyírókések

Műszaki adatok:

  • Tápfeszültség 230 V AC
  • Motor teljesítmény 120 W
  • Frekvencia 50 Hz
  • Méretek (Sz/H/L) 7.8 x 9.7 x 33 cm
  • Kettős lökés/perc 2300
  • Kábel hossza 3 m
  • Tömeg (kábel nélkül) 1390 g

Szállítási terjedelem:

1x Kerbl Constanta 4 szarvasmarha nyírógép
1x Nyírópenge
1x Kerbl Spiezial kenőolaj
1x Csavarhúzó
1x Stabil műanyag tok
1x Használati utasítás.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Zajszint: 78 dB
Származás: Németország
Ciklusszám: 2300 DH/min
Teljesítmény: 120 W

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Premium nyírókés készlet a PowerCut, FarmClipper és Constanta nyírógépekhez
Nyírókés készlet Premium a PowerCut, Constanta, FarmClipper gépekhez Kiváló minőségű, válogatott szerszámacélból készült nyírópengekészlet a tiszta nyírási eredmény érdekében. A Premium nyírókéskészlet számos gyakori nyírógéphez, például az Agrarzone Powercut, a Kerbl FarmClipper, a Kerbl Constanta és más Heiniger, Aesculap és Liscup márkájú gyakori nyírógépekhez alkalmas. Az optimalizált pengegeometria és a kiválasztott, speciálisan edzett szerszámacél pontos vágásképet és hosszú élettartamot biztosít. Ápolási utasítások: A nyírókések optimális élettartamának biztosítása érdekében fontos a rendszeres és megfelelő ápolás. Tisztítsa meg a vágólapokat puha ruhával vagy kefével. Győződjön meg arról, hogy a fogak közötti rések tiszták. Fertőtlenítőszer használata esetén a korrózió megelőzése érdekében alaposan szárítsa meg a nyírófejet. Szárítás után olajozza be a nyírófejeket nyíróolajjal. A nyírókéseket minden egyes használat előtt, a felhelyezett nyírófejjel be kell olajozni. Munka közben a nyírógép pengéit 5-10 percenként meg kell olajozni. Olajozás után hagyja a gépet néhány másodpercig üresjáratban, hogy az olaj jól eloszolhasson, és ne kerüljön az állat szőrére. Megfelelő karbantartással és ápolással a nyírófejek élettartama akár 20%-kal is növelhető. Az újracsiszolás késleltethető is. Áttekintés: Kések a PowerCut, Constanta, FarmClipper gépekhez Heiniger és Aesculap nyírógépekhez is Szerszámacél speciális edzéssel Optimalizált penge geometria A tiszta és pontos vágási mintázathoz Magas minőségű kivitelezés Hosszú élettartam Nyírási típus: 21/23 fog szarvasmarhák körbevágásához 3 mm 18/17 fog szarvasmarhák, finom gyapjas juhok és nemes juhok számára 3 mm 31/15 fog szarvasmarhákhoz / lovakhoz standard nyírás 3 mm 31/23 fog tőgynyíráshoz és ipari nyíráshoz 31/15 fog a bőrhöz közeli finom nyírásra, állatorvosok számára Szállítási tételek: 1x Nyírókés készlet Premium, amely felső és alsó késből áll

20 702 Ft*