Rólunk

​​​​Agrarzone Logo

HU Agrarzone - Ezek vagyunk mi:

Az Agrarzone a Rehrl Handels GmbH, egy osztrák családi vállalkozás webáruháza. Az Agrarzone mezőgazdasági webáruház mellett a schnauzerl.com címen található egy webáruház a háziállatok számára is. 2500 m˛-es raktárunkból naponta mintegy 1000 megrendelést szállítunk egész Európába.


Mit szeretnénk:

Az Agrarzone-nál azt szeretnénk, ha mindent egyszerűen meg tudna vásárolni online a mezőgazdaságához vagy a lovassporthoz alacsony áron. A legelőkerítéstől az állattenyésztési kellékekig minden megtalálható nálunk, amire az állatokkal való mindennapi munkája során szüksége lehet.


Amik mi vagyunk::

Mi mindannyian sok tapasztalattal rendelkezünk az állatok viilágában, illetve ügyvezetőnk Bernhard Rehrl, szintén a gyakorlatból ismeri az állatok körüli munkát.


Amik mi nem vagyunk:

Nem, nem vagyunk globális vállalat! Mindennapi munkánkat családias légkör jellemzi, amelyben szenvedélyesen hajtjuk előre a projekteket, és mindig a legjobb megoldást keressük ügyfeleink számára.


Honnan indultunk:

1996 - A Schnauzerl kisállathotel és kisállat-kiegészítő bolt megalapítása
08.1998 - Az új Schnauzerl Hotel megnyitása Neumarkt am Wallersee-ben
02.2005 - Onlineshop indítása schnauzerl.com címen kisállat kiegészítőkkel
10.2012 - Schnauzerl E.U. alapítása és a schnauzerl.com Onlineshop újraindítása
01.2014 - A választék kibővítése lovas termékekkel
07.2016 - Schnauzerl GmbH alapítása
03.2019 - Rehrl Handels GmbH névváltoztatás
04.2019 - Az Agrarzone.at, Agrarzone.de és Agrarzone.com Onlineshop-ok elindítása
12.2019 - Ügyfélszolgálati iroda megnyitása Lengauban.
06.2020 - Az Agrarzone.fr és Agrarzone.it elindítása


Legelőkerítés és mezőgazdasági kiegészítők a gazdaság számára

Az Agrarzone a legelőkerítés, állattenyésztés és mezőgazdasági kellékek specialistája. Mi egy online mezőgazdasági webáruház vagyunk, amely mezőgazdasági kiegészítők széles választékát kínálja vállalkozásához.

Böngésszen változatos kínálatunkban, és rendelje meg az igényeinek megfelelő tartozékokat egyetlen egérkattintással. Akár alkatrészeket keres, akár új elektromos kerítést szeretne telepíteni. A mezőgazdasági kellékeink között minden vásárló gyorsan megtalálja, amit keres.

Az villanypásztortól vagy baromfikerítéstől kezdve a hozzá tartozó elektromos kerítés eszközökön át a szénatartókig és a lónyírógépekig mindent megtalál, amire egy tapasztalt vagy kezdő gazdának szüksége van. Még azok a hobbikertészek is, akiknek kevés állatot kell gondozniuk, de mégis nagy hangsúlyt fektetnek a jó minőségre, gyorsan megtalálják a megfelelő terméket vagy berendezést mezőgazdasági boltunkban.