Napelemes villanypásztor készülék - Szettek és napelem modulok 12V-os készülékekhez

  • Nagy teljesítményű napelemes villanypásztor készülékek a karbantartásmentes működéshez
  • Nincs többé szükség akkumulátorcserére és második tartalék akkumulátorra
  • A napelemmodulok szinte minden 12 V-os akkumulátoros készülék kiegészítéseként kaphatók
  • Komplett csomagok 12V-os elektromos készülékekkel és a hozzájuk tartozó napelemes modulokkal üzletünkben

Mi az a napelemes villanypásztor és hogyan működik?

A napelemes villanypásztor készülék egy olyan egység, amely napenergiával működik.

Erre a célra általában egy 12 V-os akkumulátorral működő villanypásztor készüléket és egy megfelelő napelemes modult kombinálnak.

A 12 V-os akkumulátort a napelemmodul folyamatosan tölti, és a tárolt napenergia éjszaka is felhasználható az elektromos kerítés működtetésére.

Napjainkban (majdnem) minden villanypásztor működtethető napelemmel, a rövid, benőtt birkakerítésektől a 20 km-nél hosszabb, erősebben benőtt szarvasmarha-kerítésekig.

Ha még nincs 12V-os villanypásztor készüléke, szívesen kínálunk Önnek egy komplett csomagot az Önnek megfelelő elektromos készülékkel, a megfelelő napelemes modullal és egyéb tartozékokkal.

Ha csak kisebb karámokhoz vagy legelőkhöz van szüksége gyengébb villanypásztor készülékre, akkor egy közvetlenül beépített napelemes modullal ellátott elektromos kerítésnek is lehet értelme.

Milyen előnyei vannak a napelemes villanypásztornak?

Nincsenek folyamatos áramköltségek: A napelemes modul segítségével a 12 V-os villanypásztor készülék akkumulátora folyamatosan töltődik ingyenes napenergiával. Így az akkumulátor töltése nem jár többé villamosenergia-költséggel.

Nincs szükség többé elemcserére és második elemre: Mivel az akkumulátor folyamatosan töltődik, nem kell kivenni az akkumulátort az újratöltéshez. Megspórolja magának a karbantartási munkálatokat és a cserélhető akkumulátor 80-100 eurós beszerzési költségét is.

Az egyenletes töltésnek és kisütésnek köszönhetően az akkumulátor kétszer hosszabb ideig bírja: A napelemes modul segítségével a villanypásztor készülék akkumulátorát napközben töltik. A tárolt energiát éjszaka az elektromos kerítés egységébe juttatják. Ezek az egyenletes töltési és kisütési ciklusok meghosszabbítják az akkumulátor élettartamát.

Melyik villanypásztor készülék egészíthetők ki napelemmel?

Elvileg (majdnem) minden szokványos 12V-os villanypásztor készülék működtethető napelemmel.

Meg kell azonban győződnie arról, hogy a napelemmodul képes-e biztosítani az elektromos kerítéshez szükséges energiát.

Ha például nagy hatású villanypásztorral rendelkezik, amelynek elektromos teljesítménye legalább 7 joule, akkor legalább 45 wattos napelemmodulra lesz szüksége.

Ha gyengébb villanypásztor készülékkel rendelkezik, elegendő lehet egy 5, 8 vagy 15 wattos napelemmodul.

A villanypásztor készülék leírásából megtudhatja, hogy melyik napelemmodul alkalmas az Ön villanypásztor készülékéhez. A napelemmodulok termékleírásai emellett tartalmazzák a kompatibilis villanypásztor készülékek listáját. Ha napelemes kerítéskészletet szeretne vásárolni, számos tökéletesen illeszkedő napelemes kerítéskészletet is kínálunk Önnek.

Az Ön előnyei az Agrarzone webshopban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt villanypásztor készülék mégsem az Ön számára megfelelő, a készüléket a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük a teljes vételárat.

Minden villanypásztor készülék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Még a nagy energiateljesítményű legelőkerítéssel rendelkező eszközök is biztonságosak az emberekre és az állatokra. Ezt a biztonsági előírások betartása garantálja.

Csak neves osztrák vagy német gyártók elektromos vívóeszközei: A magas minőség miatt kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. A lényeg az, hogy több éven keresztül pénzt takarít meg.