Agrarzone S 25 napelemes villanypásztor készülék 3 Watt, 0,40 Joule egy pillantásra:


  • Szarvasmarhák, lovak és háziállatok biztonságos bekerítése
  • Kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez, pl. karám, kerti kerítés
  • A hordozható fogantyúnak és a 12 V-os napelemnek köszönhetően ideális mobil használathoz
  • Intelligens akkumulátor-kezelés rossz időjárási időszakokban
  • Kiváló minőség, Németországban gyártott

Agrarzone S 25 napelemes villanypásztor készülék

Az Agrarzone S25 napelemes villanypásztor készülék ideális kis, mozgó, növényzet nélküli kerítésekhez. Az intelligens akkumulátor-menedzsment biztosítja a villanypásztor készülék megbízható, akár 2 hetes akkumulátor-üzemidejét!

Az Agrarzone S 25 napelemes villanypásztor készülék tökéletes kis, mozgó, növényzet nélküli kerítésekhez, és rendkívül gazdaságos a működése: A rugalmas készülék egy nagy teljesítményű, 12 voltos, 4 Ah-s akkumulátorral működik, amelyet a beépített 12 voltos, 3 W-os napelem automatikusan feltölt, amikor a nap süt. Az intelligens akkumulátor-kezelés biztosítja, hogy az elektromos kerítéshez való napelemes készülék hosszabb rossz időjárási időszakok alatt is kiválóan működjön - egyedülálló, akár 2 hétig tartó akkumulátor-üzemidő nap nélkül! A gél akkumulátor feltöltéséhez a mellékelt 230 voltos hálózati adaptert is használhatja.

Az Agrarzone villanypásztor készülék optimalizálva van a karbantartásmentes folyamatos működésre a fő legeltetési szezonban. A mélykisülés elleni védelem megvédi az akkumulátort, ha a feszültség 11,2 volt alá csökken (aktiváláskor -> csak piros villogás). Rendkívül robusztus, időjárásálló házból készült a különösen hosszú élettartam és a villanypásztor készülékkel való hosszú barátság érdekében. A napelemes villanypásztor készülék LED-es funkciójelző lámpával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az ellátási problémák azonnal észlelhetők és orvosolhatók. Tartalmaz egy akkumulátor figyelmeztető jelzőt és egy praktikus hordozófogantyút a különösen könnyű és kényelmes kezelés érdekében.

Az új, kiegészítő LED-kijelző kék színnel villog, amikor a napelemmodul áramot szolgáltat a készüléknek és/vagy az akkumulátornak - még akkor is, ha a napelemes egység ki van kapcsolva. Ezzel a "készenléti áramfelvétel" is csökkent kb. 4 mA-ről 0,2 mA-re. Ennek eredményeként az akkumulátorok hosszabb tárolási időszakokat is jobban átvészelnek újratöltés nélkül. Mindazonáltal továbbra is javasoljuk, hogy hosszabb tárolás vagy töltés esetén is tartsa szemmel az akkumulátorokat.

Csodálatosan alkalmas mobil használatra kis, növényzet nélküli területeken. Az olyan állatok, mint a szarvasmarha, ló, kutya és társai kényelmesen bekeríthetők kis területen ezzel a napelemes kerítéssel. Nem alkalmas elektromos kerítéshálókhoz.

Áttekintés:

  • Akkumulátor: 12 volt, 4 Ah
  • Napelem: 12 volt, 3 watt
  • LED funkcióvezérlő lámpa és akkumulátor figyelmeztető kijelző
  • Praktikus ON/OFF kapcsoló
  • Integrált akkumulátortöltés-szabályozás
  • Mikrokontroller vezérlésű
  • Intelligens akkumulátor-menedzsment: a készülék hosszabb rossz időjárási időszakok alatt is működik.
  • Kiváló hatékonyság a hosszabb akkumulátor-üzemidő érdekében
  • Integrált villámvédelem
  • Nagyon robusztus, időjárásálló ház hordozófogantyúval
  • 230 voltos hálózati adapter a gél akkumulátor feltöltéséhez vagy a téli hónapokban történő csepptöltéshez.
  • Ideális mobil használatra a hordozható fogantyúnak és a napelemnek köszönhetően
  • "Made in Germany": gondosan gyártott Németországban
  • Alkalmas szalaggal, szalaggal, kötéllel és fuzfahálóval ellátott legelokerítésekhez

Felhasználási terület:

  • 1 km hosszú növényzet nélküli kerítésekhez
  • Istállók és mobil legelőkerítések, mint például a kis körforgásos legelők
  • Szarvasmarhák, lovak, kutyák stb.
  • Nem alkalmas elektromos kerítéshálókhoz

Muszaki adatok:

  • Max. Feszültség: 10,500 V
  • Feszültség üresjáratban: 10,500 V
  • Feszültség 500 Ohm-on: 2,800 V
  • Max. Töltési energia: 0,40 J
  • Max. Kisütési energia: 0,25 J
  • Elméleti kerítés hossza: 6 km
  • Max. kerítés hossza Kerítés hossza növényzet nélkül: 3 km
  • Max. kerítés hossza Kerítés hossza közepes növényzet mellett: 0,7 km
  • Áramerosség: 10 mA - 22 mA
  • Készenléti áramfelvétel kb. 0,2 mA
  • Szükséges számú 1 m-es talajkaró: 1 db
  • Ezekre a fajokra: szarvasmarha, ló, kutya

Szállítási tételek:

1x Agrarzone S25 napelemes villanypásztor készülék 12 V 0,25 Joule
1x Napelem
1x AGM akkumulátor 12V
1x Kerítés csatlakozókábel
1x Földelő kábel
1x Földelő rúd
1x 230V hálózati adapter
1x Használati útmutató

Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Kimenő energia: 0,25 Joule
Töltési energia: 0,40 Joule
Teljesítmény: 10.500 V
Üzemmód: 12V szolár
Állatfajok: Kutya, Ló, Szarvasmarha
Kerítéshossz növénytakaró nélkül: 3 km
Kerítéshossz könnyű növénytakaróval: 0,7 km

2 az 2 értékelésből

4 ki 5 csillagok


50%

0%

50%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2023. március 27. 14:19

Gutes Gerät

Läuft schon seit einiger Zeit und macht zuverlässig was es soll. Alles in einem Gerät, das ist praktisch.

2022. október 18. 18:42

s25 solaire

Appareil reçu dans le délai mais surprise pas de mode demploi de celui-ci mais un autre et de plus manque le piquet de mise à la terre et n° de tel France nest pas bon envoi mail mais toujours pas de réponse sauf formulaire de non reçu de lappareil pour moi ce nest pas sérieux

Nagyfeszültségű földkábel, szigetelve 1,32 mm
Nagyfeszültségű földalatti kábel egyszeres szigetelésű, ónozott rézmaggal (kötegelt rézszálak) kerítés- és földkábelekhez műanyag orsón Szakértői tipp: A földkábeleket mindenképpen műanyag üres csőben kell lefektetni, hogy a kábel ne sérüljön meg! Műszaki adatok: Vezető átmérője: 1,32 mm Vezető keresztmetszete: 1,0 mm2 Külső átmérő 7,0 mm Ellenállás Ohm/m: 0,025 Hosszúságok: 25 m 50 m

9 428 Ft*
Szerelőoszlop Földoszlop Tartóoszlop villanypásztorhoz
Földrúd / tartó rúd elektromos kerítés berendezéshez Ez a földelőrúd többek között a következő elektromos vívókhoz alkalmas: AKO B40AKO Duo X eszközökAKO Power A eszközök Megjegyzés: Az elektromos kerítésegységek nem tartoznak a szállítási terjedelembe.

5 105 Ft*
db.
Agrarzone Figyelmeztető tábla Vigyázat elektromos kerítés
Figyelmeztető tábla Vigyázat elektromos kerítés!-Legelőkerítés-rendszerek jelöléséreAfigyelmeztető tábla az elektromos kerítésrendszerek jelölésére szolgál.A sárga tábla arra figyelmeztet, hogy ne érintse meg az elektromos kerítést. A VDE szerint a villanypásztorok kötelezően jelölendőek. A figyelmeztető táblákat kb. 100 m távolságban kell elhelyezni, és jól láthatónak kell lenniük. A figyelmeztető tábla gyorsan és egyszerűen rögzíthető a kerítéshez a klipszek segítségével. Részlet a biztonsági szabványból: A közút vagy közút mentén telepített elektromos kerítés minden részét gyakori időközönként figyelmeztető táblákkal kell megjelölni. Ezeket biztonságosan rögzíteni kell a kerítésoszlopokhoz, vagy szilárdan a kerítésdrótokhoz kell szorítani.Ránézésre: 40 mm-es pántokba, kötélbe, sodronyba és drótba való könnyű beakasztáshoznincs szükség további rögzítőanyagrarobusztus műanyagból készültméretek: 260 x 150 mmmindkét oldalra nyomtatva Aszállítástartalmazza: 1 x Agrarzone Figyelmeztető tábla

1 018 Ft*
db.
%
AGM akkumulátor 12V 4Ah
AGM Premium akkumulátor 12V 4Ah - Cserélhető akkumulátor az S25 napelemes készülékhez Az AGM akkumulátor szivárgásmentes, karbantartásmentes, és a beépített töltésvezérlővel és hálózati adapterrel könnyen feltölthető. Az AGM akkumulátor megfelel minden olyan villanypásztor készülékhez, amelyet 12 voltos működésre is terveztek. Az újratölthető 12 voltos AGM akkumulátor nagyon egyszerűen újratölthető hálózati adapterrel. Az beépített töltésvezérlő megakadályozza a túltöltést és véd a mélykisülés ellen. Opcionálisan egy 3 wattos napelemmodul is csatlakoztatható a folyamatos működéshez a legeltetési időszak alatt. Az AKO AGM akkumulátorok a hagyományos ólom-sav akkumulátorok új alternatívái. Az AGM technológia feleslegessé teszi az újratölthető akkumulátorok kezelését. Az AGM akkumulátorok teljesen szivárgásmentesek, karbantartásmentesek és még több ciklusnak ellenállnak! Áttekintés: Tölthető AGM akkumulátor Töltve, azonnali telepítésre készen 1 év garancia (mélykisülés esetén nincs garanciaigény) Teljesítményadatok 100 órás normál töltés esetén (C100) Alacsony önkisülés a hagyományos akkumulátorokhoz képest Eredeti felszerelési minőségben (OEM) Jobb töltési viselkedés, mint a hagyományos ólomsavas és AGM akkumulátorok (pl. napelemes töltés esetén) Jobb a rövid töltési/kisütési ciklusoknak, mint a hagyományos ólom-sav vagy AGM akkumulátorok (mikrociklus-állóbb) Szivárgásbiztos: dupla fedél biztonsági szeleppel, gázrekombinációval  

12 178 Ft* 13 357 Ft*
db.