Napelem modul 8 watt töltésszabályozó nélkül egy pillantásra:


  • 8 wattos napelem rozsdamentes acél tartóval
  • Kiegészítő áramellátás a villanypásztor készülékhez
  • Környezetbarát, költséghatékony energia
  • Közvetlen csatlakozás a villanypásztor készülékhez

8 W-os napelem modul töltésszabályozó nélkül

Napelemes modulunk kiegészítő áramellátást biztosít elektromos kerítése számára. Megfelelő méretezés esetén önszabályozó, így optimális teljesítményt biztosít. A szállításhoz mellékelt rozsdamentes acél tartóval a modul egyszerűen és stabilan felszerelhető közvetlenül a villanypásztorra.

Ön környezetbarát és költséghatékony energiát élvezhet, mivel a napelemmodul a napenergiát használja a villanypásztor készülék hatékony működtetéséhez.

A napelemmodul méretei kompaktak: 37,5 cm széles, 22 cm magas és 2 cm mély. Ez a kompakt méret megkönnyíti a villanypásztor készülékre való felszerelését, és megbízható energiaforrást biztosít a kerítés számára.

Áttekintés:

  • Kiegészítő áramforrás a villanypásztor készülékhez
  • Környezetbarát, költséghatékony energia
  • Önszabályozó - megfelelő méretezés esetén
  • Rozsdamentes acélból készült konzol közvetlenül a készülékre történő felszereléshez
  • Környezetbarát, költséghatékony energia
  • Karbantartásmentes működés tavasztól őszig
  • Felszerelhető pl. AKO Mobil Power A 1200-ra

Méretek:

  • Szélesség: 37,5 cm
  • Magasság: 22 cm
  • Mélység: 2 cm

Szállítási tételek:

1x 8 W-os napelem modul töltésszabályozó nélkül
1x Rozsdamentes acél konzol a felszereléshez és a közvetlenül a villanypásztorhoz való csatlakoztatáshoz

Gyártó "AKO"

AKO - több mint egy kerítés márka!

Az AKO mögött több mint 70 év fejlesztési kompetencia áll a villanypásztor és a kerítésépítés Területén. A hagyományos kínálat mellett, amely kerítésoszlopok, szigetelők, kapuelemek, villanypásztor hálók, vezetékanyagok és tartozékok, nálunk minden alkalmazási területre megtalálja a megfelelő berendezést! Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a megfelelő elektromos kerítés kiválasztásában, a választékot különböző szempontok szerint osztottuk Fel.

  • Minden elektromos kerítés "Made in Germany" a németországi Wangen im Allgäu telephelyen készül
  • 3 év gyártói garancia minden AKO elektromos kerítésre
  • Házon belüli fejlesztőcsapat a további & az eszköztechnológia új fejlesztése
  • 100%-os minőségellenőrzés - minden AKO villanypásztort külön-külön tesztelünk a működés és a teljesítmény szempontjából

AKO Classic - Olcsó villanypásztor készülékek kezdőknek

Az olcsó belépő szintű készülékek a szabványos kerítésekhez készültek, és nemcsak hatékony teljesítményt, hanem szilárd felszerelést is Kínálnak. Az elektromos kerítés működése a készülék vagy a kerítés jelzőfényén keresztül Ellenőrizhető.

  • Power N 3500 230V-os készülék nagy igénybevételhez
  • Power AD 3300: Akkumulátoros 12 V-os tápegység a hosszabb használathoz és a normál fűnövekedéshez Compact Power B40 3 V-os akkumulátoros készülék kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez

AKO Premium - Villanypásztor készülékek kényelmes funkciókkal

Az AKO Premium villanypásztor készülékek digitális kijelzőkkel rendelkeznek, amelyekről kényelmesen leolvasható minden fontos információ a készülékről és a Kerítésrendszerről. A legerősebb eszközök a legmagasabb igényeknek is Megfelelnek. A hosszú akadályok és a nehéz körülmények nem jelentenek problémát ezeknek a Készülékeknek. Emellett a készülékek intelligens módon alkalmazkodnak a kerítés állapotához, és a riasztási funkciók a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az emberek és az állatok Számára.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: 230V-os villanypásztor készülék, extrém kerítéshosszúságokhoz, rossz benövési körülmények és nagyon robusztus állatok esetén Power Station BD 600 Digital: 9 V-os akkumulátoros generátor a hosszabb kerítésekhez és a nagyobb növényzethez Mobil Power AD 5000 Digital: Akkumulátoros készülék a mobil, extrém használathoz

AKO Expert - villanypásztor a teljes ellenőrzésért

Az Expert villanypásztor készülék LED-kijelzői megkönnyítik a kerítés és a berendezés aktuális állapotának vizuális ellenőrzését egy Pillantással. Az elektromos kerítések nagy kimeneti teljesítménnyel dolgoznak az igényes és hosszú Kerítésekhez. A jó felszereltség nagyfokú rugalmasságot biztosít a használat Során.

  • Power Profi NDi 10000: 230 V-os tápegység robusztus állatfajokhoz és vaddisznóvédelemhez Mobil Power AN 5500 Akkumulátoros 12 V-os teljesítményű, hosszú kerítésekhez és erős fűnövekedéshez Eco Power B 500 Plus: Akkumulátoros készülék hosszú ideig és alacsony növekedés esetén

A normál kategóriákon kívül a Duo Geräte Classic (12V/230 V) és Napelemes villanypásztor készülék is megvásárolható nálunk a Boltban.

Üzemmód: 12V szolár

1 az 1 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2020. október 4. 23:19

looks as good as necesary

I like to the choice of 8W. Good for my climate in Spain

%
AKO Mobil Power A1200 villanypásztor készülék 12V, 2,1 Joule
AKO Mobil Power A1200 12V-os 12V-os villanypásztor készülék A Mobil Power A 1200 villanypásztor készülék egy univerzális, nagyon erős 12 voltos akkumulátoros készülék mobil használatra. A villanypásztor készülék 12 vagy 9 voltos akkumulátorral működtethető. Egy kézi szabályozó (1-10) is használható az ütéserősség fokozatmentes beállítására, így hatékonyan szabályozható az energiafogyasztás, és a mindenkori kerítésviszonyokhoz igazítható. Normál legelőhasználat esetén az 1-7. szintet, szélsőséges körülmények, például sok növényzet esetén pedig a 8-10. szintet kell választani. Áttekintés: 12 voltos mélykisülés elleni védelemmel Opcionálisan 9 voltos alkáli szárazelemmel is működtethető 230 voltos hálózati adapterrel (cikkszám: 371012) történő működtetés lehetséges. Két külön LED a kerítésfeszültség és az akkumulátor ellenőrzéséhez A kézi szabályozó (1 - 10) lehetővé teszi az ütőerő fokozatmentes beállítását - így az energiafogyasztás hatékonyan szabályozható és az adott kerítésviszonyokhoz igazítható. Mikroprocesszor vezérelt - energiatakarékos áramkör Napelemes csatlakozás lehetséges EU-tanúsítvány Megjegyzés: Nem tartalmaz elemet! Alkalmas szalaggal, szalaggal, kötéllel és fuzfahálóval ellátott legelokerítésekhez AKO 12 voltos akkumulátoros Expert villanypásztor készülék: A villanypásztor készülékek alacsony energiafogyasztással rendelkeznek az energiatakarékos áramkörnek köszönhetően. Az optikai vezérlő LED segítségével az akkumulátor feszültsége és a kerítés állapota mindig látható. A be-/kikapcsoló lehetővé teszi a két teljesítményszint közötti választást. Az egységeken rendelkezésre áll egy csatlakozó a napelemmodulokhoz vagy 230 voltos hálózati adapterekhez, ami lehetővé teszi a napelemes és hálózati működést. Az AKO Expert Line különleges jellemzői: Az AKO Expert Line termékcsaládot a rendkívül nagy teljesítményű villanypásztor készülékek jellemzik. A készülékek LED-kijelzői lehetővé teszik a kerítés és a készülék aktuális állapotának egyszerű vizuális ellenőrzését egy pillantással. Az akkumulátoros készülékek jó felszereltsége nagy flexibilitást biztosít a használat során. Itt talál egy nagy kimeneti teljesítményű készüléket igényes kerítésekhez! Szállítási tételek: Max. Feszültség: 10,700 V Feszültség üresjáratban: 9,000 V Feszültség 500 Ohm-on: 4,400 V Max. Töltési energia: 2,1 J Max. Kisütési energia: 1,4 J Elméleti kerítés hossza: 40 km Max. kerítés hossza Kerítés hossza növényzet nélkül: 10 km Max. kerítés hossza Kerítés hossza közepes növényzet esetén: 5 km Max. kerítés hossza Maximális kerítéshossz magas növényzet esetén: 1,5 km Áramerosség: 15 mA - 150 mA Szükséges számú 1 m-es talajkaró: 2 db Alkalmas fuzfahálókhoz legfeljebb: 0,25 km-ig Ezekre a fajokra: ló, szarvasmarha, kecske, sertés, baromfi, kutya, macska, kócsag A szállítás tartalmazza: 1x AKO Mobil Power A1200 Villanypásztor készülék 12V, 2,1 Joule 1x Kerítés csatlakozókábel 1x Földelo csatlakozókábel 1x Használati útmutató

83 216 Ft* 87 498 Ft*
db.