Ako SunPower S1500 napelemes villanypásztor egy pillantásra:


Electrifier AKO SunPower S1500 napelemes panel: Hatékony és ökológiai

A környezet hatékonysága és tisztelete az Ako Sunpower segítségével

Hozd a kezelő kerítéseket új szintre a elektrifikátorral a SunPower S1500 Sunpower napelemes panelrel. Ez a nagy teljesítményű és kompakt eszköz ideális választás a normál méretű kerítésekhez, kevés növényzettel, tökéletes juhokhoz, kecskékhez, baromfihoz, sertésekhez és még sok máshoz. A

Ako Sunpower S1500 intelligens kialakítású, amely optimalizált energiát biztosít, és védi a mély kisülések ellen. A készülék hosszabb időtartamaiban is az eszköz továbbra is optimálisan működik. Nagyon magas energiahatékonyságának köszönhetően az akkumulátor élettartama jelentősen megnőtt.

Az eszköz rendkívül robusztus tokkal van felszerelve, amelyek ellenállnak az időjárásnak és a víznek, gyakorlati szállítási fogantyúval. A szerelés egy gyerekjáték! Ezenkívül az AKO SunPower S1500 automatikus energiatakarékos rendszerrel rendelkezik, amely akkor aktiválódik, ha az akkumulátor töltése alacsony, vagy ha a kerítés körülményei kiválóak. Nagyon fényes és jól látható LED -es lámpák vannak, és az eszköz megfelel az összes EU biztonsági előírásoknak.

Electrifier az Ako Sunpower S1500 napelemes panelével összefoglalva:

  • Tökéletes normál méretű kerítésekhez, kevés növényzettel
  • Folyamatos karbantartáshoz optimalizálva -mentes működés a fő tenyésztési szezonban
  • Intelligens energiagazdálkodás, a mély kisülések elleni védelemmel
  • Robusto, nem gondos és vízálló
  • 5 éves garancia a napenergia modulon

Műszaki előírások:

  • Magas/alacsony/kikapcsoló
  • Integrált védelem a villám ellen
  • A kerítés LED vezérlése és az optikai akkumulátor figyelmeztető jelzője

Az ellátás magában foglalja:

1x Electrifier Sunpower S1500

Sunpower panel

Gyakran kérdések:

Az AKO SunPower S1500 napelemével ellátott elektromos csúnya idővel is működik?

Igen, az Ako SunPower S1500 intelligens energiakezeléssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a készülék számára, hogy hosszabb rossz időjárási periódusokban is működjön.

Mennyire ellenálló az elektromos az Ako SunPower S1500 napelemével?

Az Ako SunPower S1500 rendkívül robusztus és ellenálló az időjárás és a víz ellen, tökéletes a szabadtéri használatra.

Kimenő energia: 1,50 Joule
Földelőrúd 1 m: 2 db
Töltési energia: 2,30 Joule
Teljesítmény: 10.000 V
Üresjárati feszültség: 10.000 V
Feszültség 500 Ohm-on: 4.800 V
Állatfajok: Baromfi, Ló, Szarvasmarha
Kerítéshossz növénytakaró nélkül: 15 km
Kerítéshossz erős növénytakaróval: 1,5 km
Kerítéshossz könnyű növénytakaróval: 3 km
AKO

AKO - több mint egy kerítés márka!

Az AKO mögött több mint 70 év fejlesztési kompetencia áll a villanypásztor és a kerítésépítés Területén. A hagyományos kínálat mellett, amely kerítésoszlopok, szigetelők, kapuelemek, villanypásztor hálók, vezetékanyagok és tartozékok, nálunk minden alkalmazási területre megtalálja a megfelelő berendezést! Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a megfelelő elektromos kerítés kiválasztásában, a választékot különböző szempontok szerint osztottuk Fel.

  • Minden elektromos kerítés "Made in Germany" a németországi Wangen im Allgäu telephelyen készül
  • 3 év gyártói garancia minden AKO elektromos kerítésre
  • Házon belüli fejlesztőcsapat a további & az eszköztechnológia új fejlesztése
  • 100%-os minőségellenőrzés - minden AKO villanypásztort külön-külön tesztelünk a működés és a teljesítmény szempontjából

AKO Classic - Olcsó villanypásztor készülékek kezdőknek

Az olcsó belépő szintű készülékek a szabványos kerítésekhez készültek, és nemcsak hatékony teljesítményt, hanem szilárd felszerelést is Kínálnak. Az elektromos kerítés működése a készülék vagy a kerítés jelzőfényén keresztül Ellenőrizhető.

  • Power N 3500 230V-os készülék nagy igénybevételhez
  • Power AD 3300: Akkumulátoros 12 V-os tápegység a hosszabb használathoz és a normál fűnövekedéshez Compact Power B40 3 V-os akkumulátoros készülék kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez

AKO Premium - Villanypásztor készülékek kényelmes funkciókkal

Az AKO Premium villanypásztor készülékek digitális kijelzőkkel rendelkeznek, amelyekről kényelmesen leolvasható minden fontos információ a készülékről és a Kerítésrendszerről. A legerősebb eszközök a legmagasabb igényeknek is Megfelelnek. A hosszú akadályok és a nehéz körülmények nem jelentenek problémát ezeknek a Készülékeknek. Emellett a készülékek intelligens módon alkalmazkodnak a kerítés állapotához, és a riasztási funkciók a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az emberek és az állatok Számára.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: 230V-os villanypásztor készülék, extrém kerítéshosszúságokhoz, rossz benövési körülmények és nagyon robusztus állatok esetén Power Station BD 600 Digital: 9 V-os akkumulátoros generátor a hosszabb kerítésekhez és a nagyobb növényzethez Mobil Power AD 5000 Digital: Akkumulátoros készülék a mobil, extrém használathoz

AKO Expert - villanypásztor a teljes ellenőrzésért

Az Expert villanypásztor készülék LED-kijelzői megkönnyítik a kerítés és a berendezés aktuális állapotának vizuális ellenőrzését egy Pillantással. Az elektromos kerítések nagy kimeneti teljesítménnyel dolgoznak az igényes és hosszú Kerítésekhez. A jó felszereltség nagyfokú rugalmasságot biztosít a használat Során.

  • Power Profi NDi 10000: 230 V-os tápegység robusztus állatfajokhoz és vaddisznóvédelemhez Mobil Power AN 5500 Akkumulátoros 12 V-os teljesítményű, hosszú kerítésekhez és erős fűnövekedéshez Eco Power B 500 Plus: Akkumulátoros készülék hosszú ideig és alacsony növekedés esetén

A normál kategóriákon kívül a Duo Geräte Classic (12V/230 V) és Napelemes villanypásztor készülék is megvásárolható nálunk a Boltban.

A márka összes terméke

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.