Bio baromfi takarmány - Prémium takarmány különböző fajtájú baromfikhoz és gazdaságok baromfijaihoz

Kiváló minőségű prémium bio baromfitápunk megfelel az ökológiai állattartás magas követelményeinek, és optimális alaptáp minden fajta és gazdaság baromfijai számára. A Leimüller és Göweil márkáinkat közvetlenül Ausztriában gyártjuk, és meggyőzőek a regionalitással, a GMO-mentes minőséggel és a fajoknak megfelelő összetétellel, amely minden baromfinak ízlik.

Az Agrarzone weboldalon minden baromfinak megfelelő, kiváló minőségű bio baromfitápok széles választékát találja. Akár tojótyúkok, hízócsirkék, akár pulykák vagy gyöngytyúkok számára készült baromfitakarmány, bio baromfitápjaink optimálisan igazodnak a tenyészbaromfi és a tenyészbaromfi igényeihez, és biztosítják a baromfi számára az összes értékes tápanyagot, amelyre a létfontosságú élethez szükségük van.

Kérdései vannak a takarmányokkal kapcsolatban, vagy rendszeresen nagyobb mennyiségű bio baromfitakarmányra van szüksége? Írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon, chaten vagy WhatsAppon - szívesen segítünk Önnek, vagy egyedi ajánlatot adunk.

Ön még nem törzsvásárló? Próbálja ki bio takarmányunkat, és hagyja, hogy meggyőzzük Önt a kiváló eredményekről!

Bio baromfitápok áttekintése:

  • Csirkékhez, pulykákhoz és egyéb vadmadarakhoz és különleges baromfikhoz
  • Teljes értékű takarmány baromfi számára
  • Tanúsított ökológiai gazdaságok számára
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Erősíti a regionális mezőgazdaságot
  • Többször gondosan megtisztítva
  • Környezetbarát csomagolás szakadásbiztos zsákban

Vásároljon kiváló minőségű bio csirketakarmányt - Egészséges tojótyúkok és sikeres csirketenyésztés

Legyen szó jó tojóteljesítményről, baromfihizlalásról vagy biztonságos és ellenőrzött csirketenyésztésről - csirkebarát és kiegyensúlyozott bio baromfitakarmányunkat már évek óta sikeresen használják a csirketenyésztők, a bio csirkehízlalók és a magánbaromfitartók. Nálunk minden felhasználási területre talál csirketakarmányt!

Egészséges baromfitenyésztés és csibekeltetés az első naptól kezdve

Az egészséges és fajoknak megfelelő ökológiai baromfitartás különösen fontos a fiatal csibék későbbi fejlődése szempontjából. Az 5-6. élethétig ajánljuk a Göweil Bio Wildhendlstartert. A kiváló minőségű, sok tápanyagot, ásványi anyagot, vitamint és nyomelemet tartalmazó bio-nevelőtáp biztosítja a csirkecsibék optimális táplálását az első naptól kezdve. A szervezet és a tollazat optimálisan fejlődhet a csirkealapozónak köszönhetően.

Amikor a csirke 5 hetes, és már fiókává fejlődött, különböző tápanyagszükségletei vannak. Ezért a csirketakarmányt is meg kell változtatni. A 6-7. héttől a Göweil bio tyúktakarmány a fiatal tojótyúkok optimális baromfitakarmánya. Az Ausztriából származó kiváló minőségű baromfitáp teljes értékű takarmány bio minőségben. A szalmonella kizárása érdekében a csirketakarmányt granulálják és higiénizálják.

Tippünk: Hobbi fürjtartás esetén a takarmány kiválóan alkalmas tojó fürjek nevelésére is. Amint az első tojások lerakódnak, nyugodtan át állhat a Göweil tojó fürjtakarmányra.

Prémium minőségű tojótyúktakarmány - Erős héjú és sárga tojássárgájáért

Gyönyörű sárga tojássárgáját és erős tojáshéjat fog kapni a bio minősítésű Göweil tojótyúktápunkkal. A magas minőséget már a takarmány és a tojások színéből is meg lehet állapítani. A prémium csirketakarmány így megfelel a biotakarmányokkal szemben támasztott magas követelményeknek.

Baromfihizlaló takarmány - Bőséges energia és tápanyag a napi szükségletek kielégítésére

A hízóbaromfi nagyon különleges igényeket támaszt a baromfitakarmányokkal szemben. Az erős növekedésű, egészséges és életerős csirkék számára a hízótakarmánynak elegendő energiát kell biztosítania, és fedeznie kell a napi tápanyag-, ásványi anyag-, vitamin- és nyomelemszükségletet. Az 5-6. élethétig ajánljuk a fent említett Göweil Bio Wildhendlstartert . Ez a kiváló minőségű hízótakarmány biztosítja a fiatal baromfi számára az egészséges és gyors növekedéshez szükséges összes tápanyagot.

Optimális a 6. életkortól a vágási érettségig a Göweil baromfihizlalási takarmány Wildhendlmast. A Pemium baromfihizlaló takarmány megfelel a biogazdaságokkal szemben támasztott magas követelményeknek, és ideális teljes értékű takarmány a hízócsirkék számára. Legyen szó csirkehizlalásról, pulykahizlalásról vagy bármilyen baromfihizlalásról - nálunk minden korosztály és fajta számára talál baromfihizlaló takarmányt!

Egészséges pulykatakarmány és baromfitakarmányok termelő baromfi, vadbaromfi és különleges baromfi számára.

Fiatal pulykacsibék számára ajánljuk a Göweil Bio Puten Kükenstartert. A pulykacsibék számára kiválasztott nevelőtáp megfelel a fiatal pulykák speciális igényeinek az élet első heteiben, és számos vitaminnal, ásványi anyaggal, tápanyaggal és nyomelemmel látja el a csibéket.

Ha a pulykafióka fiatal pulykává fejlődött, akkor a Göweil bio pulykatáp a megfelelő pulykatáp. A kiváló minőségű, bio minőségű pulykatáp értékes összetevőinek köszönhetően jelentősen támogatja a fiatal baromfi növekedését.

A Leimüller Organic Poultry Grain Feed 3-Grain 3-Grain optimális minden farmon tartott baromfi, vadon élő baromfi és különleges baromfi számára. Számos baromfifajta alaptakarmánya többszörösen tisztított, és kiválóan alkalmas baromfitakarmánynak. A termékre szigorú ökológiai minőségi követelmények vonatkoznak. A pontos minőségellenőrzésnek és a többszöri gondos tisztításnak köszönhetően a baromfitáp megkapja a szükséges minőséget ahhoz, hogy megfeleljen a legmagasabb takarmányozási követelményeknek.

A gyártóval kapcsolatos információk:

Göweil Malom - BIO- keverék takarmányok és BIO - malom

Göweil kiváló minőségű bio összetett takarmányokat gyárt, és kiváló minőségű prémium takarmányairól ismert. A Göweil prémium márka takarmányai a legújabb megállapítások és szigorú irányelvek szerint készülnek. A bio takarmányt Felső-Ausztriában, saját malomban állítják elő a "Bio Austria Futter" szabvány szerint (a Bio Verband Österreich irányelvei). A Göweil állateledelekkel Ön és kedvence mindig biztos lehet abban, hogy nem bízza a véletlenre az etetést.

  • Kiváló minőségű takarmány a legfrissebb eredmények és szigorú irányelvek szerint
  • Évtizedes tapasztalat 1952 óta
  • A "Bio Austria Futter" szabvány szerint tanúsított prémium bio takarmányok

A Leimüller márka 1609 óta áll a "Természetesség felelősséggel" szlogen mellett

A legmagasabb takarmányminőség a szigorú minőségellenőrzés és a nyersanyagok révén - természetesen garantáltan GMO-mentes!

Leimüller egy hagyományos családi vállalkozás, amely 1609 óta áll a kiváló minőségű és fenntartható takarmányok mellett. A Leimüller malom a "Naturrein mit Verantwortung" mottónak megfelelően a legmagasabb minőséget garantálja. Az EVIT Leimüller takarmányokat gondosan, saját termelőüzemükben, ellenőrzött módon állítják elő, és csak a legjobb alapanyagokat használják fel. A takarmánygyártásban szerzett több éves tapasztalat garantálja az állatokra tökéletesen szabott állateledeleket.

A Leimüller kiváló minőségű takarmánykeverékei a nyersanyagok szigorú kiválasztásán alapulnak. A saját laboratóriumunkban és a külső ellenőrző szerveknél végzett szigorú minőségellenőrzések biztosítják a takarmány állandóan magas minőségét. A gyártás során minden nyersanyag speciális, az adott nyersanyaghoz igazított tisztítási szakaszokon megy keresztül.

Az Leimüller EVIT-tápok nem tartalmaznak genetikailag módosított nyersanyagokat. A szigorúan ellenőrzött nyersanyagokat főként hazai gazdáktól szerzik be. A nem Ausztriában termő nyersanyagokat kizárólag olyan tapasztalt partnerektől szerezzük be, akikkel évek óta jó és bizalomteljes munkakapcsolatban állunk.

Áttekintés Szerves takarmány a Agrarzone oldalon:

Bio baromfitápok szállítása - Vásároljon bio csirketápokat online és szállíttassa ki kényelmesen:

Baromfitápjainkat Európa-szerte környezetbarát és szakadásálló papírzacskókban szállítjuk, amelyeket erős, duplafalú szállítódobozokba csomagolunk. Rövid szállítási határidőnk segít abban, hogy mindig legyen elegendő friss baromfitáp a raktárkészleten, és a csirketakarmányt kényelmesen, otthonában kapja meg.

Az Ön előnyei az Agrarzone-shopban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.