Egészséges fürjtápok online rendelése - Legjobb minőségű takarmányok regionális termesztésből

Az optimális fürjtakarmány különösen fontos a jó tojóteljesítmény és az életerős fürjek számára. Nálunk kiváló minőségű fürjtakarmányt talál, amely a legjobb ausztriai alapanyagokból készül, és természetesen teljesen GMO-mentes.

A fürjtartásnak köszönhetően a magas koleszterinszinttel rendelkezők számára is korlátozások nélkül lehetséges az ízletes reggeli tojás. A különösen könnyen gondozható kis európai tyúkmadarak nagyon alkalmasak a kezdők számára, és optimálisan tarthatók a kertben vagy a teraszon.

Az Agrarzone oldalon online megrendelhető kiegyensúlyozott és a fajoknak megfelelő fürjtáp. Fürjtápunk a fürjek számára optimális alaptakarmány, amely kiváló minőségű és természetes alapanyagokból áll. A minőség és a regionális mezőgazdaság erősítése különösen fontos számunkra - ezért kizárólag az osztrák regionális fürjtápokról ismert Emmas, Leimüller és Göweil márkájú fürjtápokat tartjuk a kínálatunkban. Fürjtakarmányunk garantáltan GMO-mentes, ezért alkalmas GMO-mentes élelmiszerek előállítására.

Regionális fürjtakarmány fürjneveléshez és felnőtt tojó fürjekhez

Akár fürjneveléshez, akár elfoglalt tojó fürjekhez - a fürjtakarmányozás az alkalmazási területtől függően eltérő követelményeket támaszt. Ezen igények kielégítésére az Agrarzone oldalon a fajoknak megfelelő és kiegyensúlyozott fürjtakarmányt kínálunk Önnek. Fürjtápjainkkal a baromfi egészségesen fejlődik és sok ízletes reggeli tojást termel.

A standard fürjtakarmányt a Leimüller oldalról 5 vagy 25 kilogrammos zsákokban szállítjuk, a speciális és exkluzív keverékek 1, 5 vagy 25 kilogrammos kiszerelésben kaphatók.

Ami az árakat illeti, biztos lehet benne, hogy nagyon kedvező áron kínáljuk a fürjtakarmányt.

Fürjtápunk minden életszakaszra:

Fürjcsibetakarmány és csibe indító - egészséges fürjnevelés az első naptól kezdve

Az optimális fürjcsibetakarmány különösen fontos a fiatal fürjcsibék fejlődéséhez az élet első heteiben. Az első három élethétre a Leimüller fürjtápunkat ajánljuk. A kiváló minőségű, számos értékes tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó fürjnevelő takarmány biztosítja a fiatal fürjcsibék számára az összes fontos összetevőt, amelyre szükségük van ahhoz, hogy keményen dolgozó tojó fürjekké fejlődjenek. A fürjfióka-neveléshez további praktikus termékeket talál a fiókanevelésre vonatkozó részünkben.

Fiatal fürj nevelőeledel - sikeres tojásrakó fürjekké válás

A fiatal fürjeknek az életük harmadik hetétől kezdve különösen tápanyagokban gazdag fürjtápra van szükségük. A Leimüller fürjnevelő takarmány a fürjcsibék optimális alaptápja, amely a 8. élethétig tartó sikeres nevelésre alkalmas. A fürjtáp fedezi a fiatal fürjcsibék napi tápanyag-, ásványi anyag-, vitamin- és nyomelemszükségletét. Fürjnevelő takarmányunk garantáltan GMO-mentes és AMA minőségbiztosítási pecsét tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tojó fürjtáp tojó fürjek számára - erős tojáshéj és sárga tojássárgája

Tápanyagokban gazdag tojó fürjtápunkkal a növekvő tojó fürjeket látja el kb. a 6. élethéttől. A fürjtáp a fürjek számára kiegyensúlyozott gabonakeveréket tartalmaz, amely tartalmazza azt a bizonyos többletet a gabonákban, olajokban és zsírokban. A gabonafélék a fürjek alapvető táplálékát képezik, és így a fajnak megfelelő étrendet és foglalkoztatást biztosítanak.

Adjon a fürjeknek időnként egy ízletes és egészséges változatosságot. Exkluzív Leimüller fürjtápunk fehérjében gazdag Gammarus-t (barna garnélarák) tartalmaz, és értékes esszenciális fehérjeösszetevőket biztosít. A fürjek egészségének és vitalitásának megőrzése érdekében ez a takarmány létfontosságú gyógynövénykeveréket tartalmaz. Ez almahéjból, ánizsból, mályvacukorgyökérből, édesgyökérből, kakukkfűből, cickafarkfűből, szederfűből és hibiszkuszból áll.

A különösen sok szemet tartalmazó fürjtáp tartalmazza a Leimüller fürjtáp különlegességét. A fürjek számára készült ízletes alaptakarmány különleges magválasztékot tartalmaz (pl. köles, kézi és fehérrépa), és számos esszenciális olajat és fehérjét biztosít, amelyek fontos szerepet játszanak az állatok anyagcseréjében, és felelősek a szervezet egészségének megőrzéséért.

Az Göweil Legeallein bio fürjtápunk a tojó fürjek számára, megfelel a bio takarmányokra vonatkozó magas követelményeknek. Ha saját maga szeretne egészséges fürjtakarmányt előállítani, ajánlunk egy praktikus gabonamalmot, amely mindenféle gabona őrlésére alkalmas.

Amit a tojó fürjek etetésénél figyelembe kell venni: A fürjek helyes etetése.

 • Ha fürjtakarmányt vásárol, keressen különösen jó minőségű takarmányt. Az optimális Fürj takarmány a tojó fürjek esetében növeli a fürjek tojóteljesítményét. Kiegyensúlyozottnak kell lennie, és legalább 17-18 százalék nyersfehérjét kell tartalmaznia.
   
 • A fürjtakarmányozásra a tojásos liszt vagy a pellet a legalkalmasabb, mivel a fürjek alig tudják kiválogatni a takarmány összetevőit az ilyen típusú takarmányokból. Ez garantálja az összes szükséges tápanyag optimális ellátását.
   
 • A fürjtápnak mindig a tojó fürjek rendelkezésére kell állnia, mivel a fürjek általában kis adagokat esznek a nap folyamán elosztva. A legjobb, ha a fürjeket a fajnak megfelelő és a felnőtt fürjek számára praktikus etetővel etetjük.
   
 • A fürjek szeretik a változatosságot, és a boldog és elégedett tojó fürjek esetében a tojóteljesítmény jelentősen magasabb. Bár a fürjek a gabonát csipegetik, más ízletes dolgokat is szívesen fogyasztanak. Ahhoz, hogy a fürjek igazán boldogok legyenek, néhány naponta érdemes extra finomságokkal, például salátával, pitypanggal, banánnal, körtével, uborkával, szőlővel, almával, sárgarépával vagy cukkinivel kényeztetni őket.
   
 • A fürjeknek időről időre vízre van szükségük, hogy segítsen nekik lenyelni a fürjtápot. Ezért mindig kínáljon friss vizet egy baromfi itatóban a fürjtáp közelében.
   
 • A fürjeknek részben más igényeik vannak, mint a csirkéknek, ezért nem szabad tojótyúktáppal etetni. Kiváló minőségű Fürj takarmány biztosítja fürjeinek a boldog fürjélethez és a jó tojóteljesítményhez szükséges összes tápanyagot.

A fürjcsibék helyes etetése:

 • Az egészséges fejlődéshez a csibéknek különösen nagy arányú fehérjére van szükségük, hogy testük, tollazatuk és mindenekelőtt szerveik a gyors növekedés során optimálisan fejlődhessenek. Ezért a fürjcsibetakarmány vásárlásakor ügyeljen arra, hogy magas, kb. 18-25 százalékos nyersfehérje-tartalommal rendelkezzen. A Leimüller Fürjfiókák takarmánya különösen magas fehérjetartalommal rendelkezik, és optimális táplálékot biztosít fürjcsibéinek az első élethetekben.
   
 • A fürjcsibék kis csőrük miatt még nem tudják felvenni a nagyobb szemeket vagy pelleteket. Jobb, ha őrölt fürjfiókaeledelt használunk. A fürjtakarmányba zabpelyhet is keverhet, mivel a fürjcsibék szívesen fogyasztják.
   
 • A fiatal fürjcsibék számára mindig rendelkezésre kell állnia fürjtápnak, mivel a fiókák általában kis adagokat esznek a nap folyamán. A fiatal fürjtápunk ideálisan alkalmas a fürjcsibék etetésére.
   
 • Kínáljon friss vizet a fürjcsibéknek a fürj etető közelében lévő baromfi itatóban. A csibéknek időről időre vízre van szükségük, hogy segítsen nekik lenyelni a csibetápot.

Hasznos eszközök a fürj etetéséhez és tartásához

A fürj viszonylag könnyen gondozható, és nem igényel sok kiegészítőt.

A következő termékek azonban nagyon hasznosak a fürjtartás során, és megtalálhatók itt: Fürj online bolt.

Afürjek tartásához és a fürjtenyésztéshez a következő tartozékokra van szükség:

Az Ön előnyei az Agrarzone-shopban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.