Leimüller Premium egzotikus madáreleség 1 kg egy pillantásra:


  • Prémium keveréktáp minden díszmadár számára
  • Alkalmas zebrapintyek, díszpintyek, gouldamadinák stb. számára
  • Finom fűmagokkal és perillamagvakkal
  • Adalékanyagok és cukor nélkül
  • Természetes egzotikus madáreledel, Ausztriában termesztve

Leimüller Premium egzotikus madáreleség

Adja tollas barátainak minden nap a Leimüller Premium egzotikus madáreleséget és élvezze a boldog, aktív madarakat.

Gyönyörű látvány és megnyugtató hangok - az egzotikus madarak, mint a zebrapintyek, díszpintyek és gouldamadinok nagyon különleges társak. Ezeknek az egzotikus állatoknak a fajnak megfelelő táplálása a madarak aktív, boldog életének a záloga. A Leimüller Premium madáreledel olyan fontos tápanyagokat biztosít kedvenc madarainak, amelyek megfelelnek az egzotikus madarak természetes szükségleteinek. Az ízletes köles és magvak kiegyensúlyozott és fajoknak megfelelő keveréke, ízletes fűmagvakkal és perillamagvakkal gazdagítva hozzájárul a változatos táplálkozáshoz. A benne lévő ásványi anyagok, különösen a kiegyensúlyozott kalcium-foszfor arány, fontosak a madarak számára, mivel támogatják az anyagcserét, elősegítik a csontozatot és a színes, sűrű tollazatot. A kevert takarmányt mesterséges aromák, színezékek és tartósítószerek nélkül állították elő, így nyugodtan etetheti egzotikus madarait.

A Leimüller hagyományos márka jól ismeri az egzotikus madarak táplálkozási igényeit. Az egzotikus takarmány minősége és rendszeres ellenőrzése különösen fontos. Ennek érdekében éves tanúsításokat és folyamatos belső fejlesztési folyamatokat hajtanak végre. A Leimüller rendelkezik az AMA minőségbiztosítási pecsét (pastus+), a QS és a GMO-mentes termelés tanúsítványával. A madáreleséghez szükséges hazai nyersanyagokat a régióból szerzik be. A takarmányt gondosan csomagolják és szakadásbiztos, környezetbarát papírzacskóban szállítják.

Áttekintés:

  • Prémium takarmány olyan egzotikus állatok számára, mint a zebrapintyek és az amadinok
  • Finom fűmagokat és perillamagokat tartalmaz
  • Kielégíti az egzotikusok természetes táplálkozási igényeit
  • Nagyon jó elfogadás
  • Többszörösen tisztított és pormentes
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Adalékanyagok nélkül
  • Szakadásálló, környezetbarát papírzacskó
  • Természetes madáreledel Ausztriából

Táplálási ajánlás:

A madáreledelt kínálja a madaraknak tálban vagy etetőben, hogy szabadon fogyaszthassák. A higiénia az etetés helyén különösen fontos. Ezért a tálat jól védve helyezze el az ürülék, a szennyeződések és a víz által okozott szennyeződésektől (ne tegye a tálat az ülések alá). Csak annyi eleséget töltsön a tálba, amennyit a madarak egy nap alatt meg tudnak enni. Ez hatékonyan megakadályozza a penész, kórokozók vagy hasonló anyagok elszaporodását.

Összetevők:

12,6% nyersfehérje, 6,5% nyerszsír, 8,6% nyersrost, 2,5% nyershamu, 0,07% kalcium, 0,36% foszfor, 0,04% nátrium, 0,23% lizin, 0,27% metionin, 11,83 MJ ME/kg.

Összetétel:

30 % plata köles, 38 % szenegáli köles, 2 % japán köles, 10 % fényes mag, 5 % negro mag, 4 % manna köles, 4 % vörös köles, 4 % fűmag, 3 % perillamag fehér.

Tárolás:

Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolja.

Kiszerelés:

1 kg
5 kg
25 kg

.

Gyártó "Leimüller"

High-quality animal feed for domestic, useful and wild animals from Austria

The EVIT Leimüller animal feed is manufactured with care in the own production plant, controlled and only best ingredients are Used. Years of experience in animal feed production guarantee perfectly adapted to the animal pet Food.

Highest feed quality through strict quality controls and raw material selection

The high-quality feed mixes from Leimüller rely on a strict selection of raw Materials. Strict quality controls in our own laboratory as well as at external inspection points ensure a consistently high feed Quality. During production, all raw materials undergo special purification stages, which are applied to the respective raw Material.

Feed safely - guaranteed GMO-free!

Leimüller feed contains no genetically modified raw Materials. The strictly controlled raw materials are predominantly sourced from local Farmers. Raw materials that do not grow in Austria are exclusively sourced from experienced partners, with whom a good and trusting cooperation has existed for many Years.

Takarmány típusa: Vegyes takarmány
Származás: Ausztria
Minőség: GMO mentes

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.