Ugrás a fő tartalomra

Leimüller csíratáp hullámospapagájoknak

Jól emészthető és kiegyensúlyozott csíraeledel főzéshez és duzzasztáshoz. Tenyésztésre is ideális.

A Leimüller csíraeledel ideális csíratáp a hullámospapagájok számára. A csíraeledel a tenyésztéshez is ideális. A takarmánykeverék csak olyan magvakat tartalmaz, amelyek magas feldolgozottsági minőséggel rendelkeznek, és különösen nagy csírázóképességgel rendelkeznek, mint például a mungóbab, a salátamagvak és a különböző kölesfajták. A csíráztatott vagy duzzasztott madáreledellel való etetés számos előnnyel jár a papagáj számára, ezért nem hiányozhat egyetlen menüből sem. A vízben való áztatással/forralással a csíráztatott magvak sokkal jobban megemészthetők, és az állat könnyebben hozzáfér a fontos tápanyagokhoz. A magas enzimtartalom segíti a normál magvak és gabonafélék megemésztését is.

A hagyományos Leimüller márka jól ismeri a papagájok táplálkozási igényeit. Különösen fontos a csíráztatott élelmiszerek minősége és rendszeres ellenőrzése. Ennek érdekében éves tanúsításokat és folyamatos belső fejlesztési folyamatokat hajtanak végre. A Leimüller rendelkezik az AMA minőségbiztosítási pecsét (pastus+), a QS és a GMO-mentes termelés tanúsítványával. A madáreleséghez szükséges hazai nyersanyagokat a régióból szerzik be. A takarmányt gondosan csomagolják és szakadásbiztos, környezetbarát papírzacskóban szállítják.

Áttekintés:

  • Keveréktáp főzéshez és tavaszi takarmányozáshoz
  • A legmegfelelőbb a papagájok számára
  • Jól és könnyen emészthető
  • A tápanyagok jobban felszívódnak
  • Egészséges, természetes kiegészítője az étrendnek
  • Nagyon jó elfogadás
  • Többszörösen tisztított és pormentes
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Adalékanyagok nélkül
  • Parlagfű ellenőrzött
  • Szakadásálló, környezetbarát papírzacskó
  • Természetes madáreledel Ausztriából

Táplálási utasítások:

Csíráztatás előtt a magokat alaposan mossa át többször szitán, langyos folyóvíz alatt. A csírázás érdekében a magok csíráztatóban vagy vízben álló szitában legfeljebb 8-12 órán át (pl. egy éjszaka alatt) duzzadhatnak. A magokat ennél tovább nem szabad a vízben hagyni, különben erjedni kezdenek.

Az áztatási idő letelte után (8-12 óra) a vizet leöntjük, és a már kész előkocsonyásított ételt egy konyhai szitán újra átmossuk. Hagyja lecsöpögni a vizet, és védje a szitát a szemekkel együtt a portól. Erre alkalmas egy fedél vagy egy kendő. A szemek most 24-48 órán keresztül csírázhatnak a szitában, a lehető legegyenletesebb hőmérsékleten.

A csírákat kb. 12 óránként kell kimosni, hogy elkerülhető legyen a penészesedés és a csírák kiszáradása. Többszöri mosás és csíráztatás után, kb. 24-36 óra csírázási idő után kínálhatja madarainak az eleséget. Ezt megelőzően még alaposan öblítse le, és hagyja lecsöpögni.

Összetevők:

13,1% nyersfehérje, 4,8% nyerszsír, 7,5% nyersrost, 2,2% nyershamu, 0,07% kalcium, 0,34% foszfor, 0,03% nátrium, 0,40% lizin, 0,25% metionin, 11,80 MJ ME/kg.

Összetétel:

45 % sárga köles, 14 % búza, 14 % zab, 8 % mungóbab, 4 % milokorn, 6 % fehér köles, 3 % cardi mag, 1 % japán köles, 2 % hajdina, 2 % salátamag fehér, 1 % zab

Tárolás:

Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolja.

Kiszerelés:

1 kg
5 kg
25 kg

 

Takarmány típusa: Csíráztatott élelmiszer
Származás: Ausztria
Minőség: GMO mentes
Adatok a gyártó szerint. A hibák és változtatások fenntartva.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


YouTube

Bízzon a Leimüller, a házi kedvencek, haszonállatok és vadon élő állatok kiváló minőségű, GMO-mentes takarmányait osztrák gyártó több mint 400 éves hagyományában és szakértelmében. A Leimüller különös jelentőséget tulajdonít a szigorú minőségellenőrzésnek, és csak gondosan válogatott alapanyagokat használ, amelyek többsége helyi gazdáktól származik. A regionális összetevők és a modern feldolgozás kombinációja tápanyagban gazdag és kíméletes takarmányt biztosít, amely támogatja állatai egészségét és vitalását. Fedezze fel az Agrarzone széles termékskáláját, és adja a legjobbat állatainak – a Leimüllerrel.