Leimüller csíratáp nagypapagáj és papagáj 1 kg egy pillantásra:


  • Kiegyensúlyozott csíráztatott eledel nagytestű papagájok számára
  • Ideális főzéshez és duzzasztáshoz
  • Jó és könnyen emészthető
  • Kiváló csírázóképesség
  • Madáreledel Ausztriából, adalékanyagok nélkül

Leimüller csíramag táp nagypapagájok számára

Jól emészthető és kiegyensúlyozott csíráztatott ételek főzéshez és duzzasztáshoz. Tenyésztésre is ideális.

A Leimüller csíratáp ideális csíratáp minden nagypapagájfaj számára. A csíramag táplálék ideális a tenyésztéshez is. A takarmánykeverék csak olyan magvakat tartalmaz, amelyek magas feldolgozottsági minőséggel rendelkeznek, és különösen nagy csírázóképességgel rendelkeznek, mint például a mungóbab, a zab és a borsó. A csíráztatott vagy duzzasztott madáreledellel való etetés számos előnnyel jár a papagáj számára, ezért nem hiányozhat egyetlen menüből sem. A vízben való áztatással/forralással a csírák sokkal jobban megemészthetők, és az állat könnyebben hozzáfér a fontos tápanyagokhoz. A magas enzimtartalom segíti a normál magvak és gabonafélék megemésztését is.

A hagyományos Leimüller márka jól ismeri a papagájok táplálkozási igényeit. Különösen fontos a csíráztatott élelmiszerek minősége és rendszeres ellenőrzése. Ennek érdekében éves tanúsításokat és folyamatos belső fejlesztési folyamatokat hajtanak végre. A Leimüller rendelkezik az AMA minőségbiztosítási pecsét (pastus+), a QS és a GMO-mentes termelés tanúsítványával. A madáreleséghez szükséges hazai nyersanyagokat a régióból szerzik be. A takarmányt gondosan csomagolják és szakadásbiztos, környezetbarát papírzacskóban szállítják.

Áttekintés:

  • Keveréktáp főzéshez és tavaszi takarmányozáshoz
  • A legmegfelelőbb a nagy papagájok számára
  • Jó és könnyen emészthető
  • A tápanyagok jobban felszívódnak
  • Egészséges, természetes kiegészítője az étrendnek
  • Nagyon jó elfogadás
  • Többszörös tisztítás és pormentes
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Adalékanyagok nélkül
  • Ambrosia ellenőrzött
  • Hibátlan, környezetbarát papírzacskó
  • Természetes madáreledel Ausztriából

Táplálási tanácsok:

Csíráztatás előtt a magokat alaposan mossa meg többször szitán, langyos folyóvíz alatt. A csírázás érdekében a magok csíráztatóban vagy vízben álló szitában legfeljebb 8-12 órán át (pl. egy éjszaka alatt) duzzadhatnak. A magokat ennél tovább nem szabad a vízben hagyni, különben erjedni kezdenek.

Az áztatási idő letelte után (8-12 óra) a vizet leöntjük, és a már kész előkocsonyásított ételt egy konyhai szitán újra átmossuk. Hagyja lecsöpögni a vizet, és védje a szitát a szemekkel együtt a portól. Erre alkalmas egy fedél vagy egy kendő. A szemek most 24-48 órán keresztül csírázhatnak a szitában, a lehető legegyenletesebb hőmérsékleten.

A csírákat kb. 12 óránként kell kimosni, hogy elkerülhető legyen a penészesedés és a csírák kiszáradása. Többszöri mosás és csíráztatás után, kb. 24-36 óra csírázási idő után kínálhatja madarainak az eleséget. Ezt megelőzően még alaposan öblítse le, és hagyja lecsöpögni.

Összetevők:

15,7 % nyersfehérje, 2,1 % nyerszsír, 7,5 % nyersrost, 2,5 % nyershamu, 0,08 % kalcium, 0,39 % foszfor, 0,03 % nátrium, 0,85 % lizin, 0,21 % metionin, 11,23 MJ ME/kg

Összetétel:

20 % mungóbab, 18 % kisborsó, 15 % zab, 22 % sörárpa, 25 % búza

Tárolás:

Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolja.

Kiszerelés:

1 kg
5 kg
25 kg

 

Gyártó "Leimüller"

High-quality animal feed for domestic, useful and wild animals from Austria

The EVIT Leimüller animal feed is manufactured with care in the own production plant, controlled and only best ingredients are Used. Years of experience in animal feed production guarantee perfectly adapted to the animal pet Food.

Highest feed quality through strict quality controls and raw material selection

The high-quality feed mixes from Leimüller rely on a strict selection of raw Materials. Strict quality controls in our own laboratory as well as at external inspection points ensure a consistently high feed Quality. During production, all raw materials undergo special purification stages, which are applied to the respective raw Material.

Feed safely - guaranteed GMO-free!

Leimüller feed contains no genetically modified raw Materials. The strictly controlled raw materials are predominantly sourced from local Farmers. Raw materials that do not grow in Austria are exclusively sourced from experienced partners, with whom a good and trusting cooperation has existed for many Years.

Takarmány típusa: Csíráztatott élelmiszer
Származás: Ausztria
Minőség: GMO mentes

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.