Kutya hűtőszőnyeg COOL RELAX Pro 50x40 cm egy pillantásra:


COOL RELAX kutyahűtőszőnyeg

A Kerbl COOL RELAX hűtőszőnyeg a kutyájának meleg napokon való légkondicionálója!

A kutya hűtőszőnyeg kellemesen lehűt a nyári hőmérsékleten, és tökéletes védelmet nyújt a túlmelegedés ellen.

Tudtad, hogy kutyája csak úgy tudja szabályozni a testhőmérsékletét, ha liheg vagy izzad a mancsai párnáin? Sajnos ez a legtöbb kutya számára nem elég, ezért a testük nem hűt le kellőképpen.

Akár kint, akár bent, akár mozgás közben – a robusztus és szennyeződéstaszító poliészter anyagból készült hűtőzselés szőnyeg összecsukható a helytakarékosság érdekében, és áram és előhűtés nélkül működik. A hűtőpárna ezért mindenhol probléma nélkül használható.

Szín: kék

Méret:

  • 50 x 40 cm
Gyártó "Kerbl Pet"

Engedje szabadjára a végtelen lehetőségeket a Kerbl Pet-tel - az utolsó szó a háziállatok szerelmeseinek!

A kutyák, macskák, rágcsálók és madarak széles választékával szolgálva, kínálunk egy sokszínű termékkínálatot, amely gazdagítja bundás barátaink életét.

A Kerbl Pet-nél megértjük, hogy a háziállatok nem csupán állatok; boldogságot és feltétel nélküli odaadást hoznak az életünkbe. Most eljött az ideje, hogy viszonozzuk azt a szeretetet és gondoskodást, amit tőlük Kapunk. Lépjen be a birodalmunkba, ahol a kedvence csodálatos termékek széles választéka várja, hogy az Ön és a háziállata igényeit Kielégítse.

Tápláló és finom ételektől az innovatív játékokig és kiegészítőkig mindent megtalál webáruházunkban, amire háziállata otthona számára szüksége Lehet. Minőségi elkötelezettségünk biztosítja, hogy minden termékünk gondosan megtervezett és kiváló elégedettséget és boldogságot nyújtjon hűséges Társainak.

Emellett büszkék vagyunk környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos Elkötelezettségünkre. Sok termékünk környezetbarát anyagokból készül, elősegítve az ember és az állat harmonikus Együttélését.

Csatlakozzon hozzánk ezen fantasztikus utazáson, és fedezze fel a Kerbl Pet világát még Ma. Hadd inspiráljon bennünket a háziállatok iránti szenvedélyünk, miközben megtalálja a tökéletes lehetőséget, hogy visszaadja szeretett Társainak. A Kerbl Pet-nél a háziállatok az elsők, mert ők semmi kevesebbet nem érdemelnek, mint a legjobbat!

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.