Ugrás a fő tartalomra

COOL RELAX kutyahűtőszőnyeg

A Kerbl COOL RELAX hűtőszőnyeg a kutyájának meleg napokon való légkondicionálója!

A kutya hűtőszőnyeg kellemesen lehűt a nyári hőmérsékleten, és tökéletes védelmet nyújt a túlmelegedés ellen.

Tudtad, hogy kutyája csak úgy tudja szabályozni a testhőmérsékletét, ha liheg vagy izzad a mancsai párnáin? Sajnos ez a legtöbb kutya számára nem elég, ezért a testük nem hűt le kellőképpen.

Akár kint, akár bent, akár mozgás közben – a robusztus és szennyeződéstaszító poliészter anyagból készült hűtőzselés szőnyeg összecsukható a helytakarékosság érdekében, és áram és előhűtés nélkül működik. A hűtőpárna ezért mindenhol probléma nélkül használható.

Szín: kék

Méret:

  • 50 x 40 cm

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


A Kerbl Pet kiváló minőségű kisállat-tartozékok széles választékát kínálja, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy maximalizálják szőrös barátai jólétét és boldogságát. A kimagasló minőség, az innovatív dizájn és a praktikus funkciók kombinációjával mindent megtalál a kényelmes kutyaágyaktól az interaktív macskajátékokig. Különösen figyelemre méltó a Kerbl Pet elkötelezettsége a fenntarthatóság iránt, mivel sok termék környezetbarát módon készül. Biztosítson boldog és egészséges környezetet kedvenceinek, és fedezze fel a sokoldalú Kerbl Pet termékeket az Agrarzone-ban.