PHARMAKAS HORSE fitform FOXFIRE szőrzetfényező spray 5 L egy pillantásra:


  • Intenzív ápolás és ragyogó fény
  • Haj-, sörény- és farokápoló
  • A selymesen puha szőrzetért
  • Taszítja a port és a szennyeződéseket
  • Plusz organikus argánolaj, keratin és biotin.

PHARMAKAS HORSE fitform FOXFIRE Coat Shine (fényes kabát)

Haj-, sörény- és farkápoló a rövid és hosszú haj egyszerű és tökéletes ápolásához.

PHARMAKAS HORSE fitform FOXFIRE Coat Shine Hair and Tail Lotion nagy dózisú D-panthenol segítségével segít eltávolítani a sörény és a farok csomóit. A szőrzet ápolására és simítására. Csökkenti a töredezett hajszálak kialakulását. A Foxfire garantáltan nem irritálja a bőrt, és nem tartalmaz olajat. D-provitamin-panthenollal. A kókuszzsír-utánpótló fényt ad és véd a kiszáradás ellen.

Ránézésre:

  • hosszan tartó nedvességet biztosít a szőrnek, a sörénynek és a faroknak
  • Javítja a kondicionálást
  • Csökkenti a töredezett hajszálak kialakulását
  • Javítja a sörény és a farok állapotát
  • fényessé és könnyen fésülhetővé teszi a sörényt és a farkat
  • Javítja a bőr nedvességmegtartó képességét
  • A D-provitamin panthenol gyulladáscsökkentő hatású,
  • a viszketés gátolt vagy enyhült
  • A búzacsíra mikrofehérjék felépítik a haj szerkezetét
  • Az UV-szűrők védelmet nyújtanak a bőr és a haj számára
  • A válogatott visszazsírozó anyagok fényt adnak és védenek a kiszáradás ellen.

Alkalmazás:

Fújja a Foxfire-t a sörényre, a farokra és a szőrzetre, dörzsölje be röviden, hagyja megszáradni, és fésülje át durva fésűvel. Enyhén kefélje át a szőrzetet.
Tartsa ezt és az összes ápolószert gyermekektől távol; védje a fagytól.
500 ml-es (permetezővel együtt) és 1 literes kiszerelésben kapható (a permetező külön kapható).

Szállítási terjedelem:

1x PHARMAKAS HORSE fitform FOXFIRE Coat Shine.

Gyártó "Pharmakas"

PHARMAKAS HORSE fitform

A PHARMAKA GmbH & Co. KG cég már jól ismert a lovas és lovassport körökben a HORSE-fitform®, márka széles Termékválasztékával. A PHARMAKA több mint 45 éve foglalkozik holisztikus és kiváló minőségű termékek fejlesztésével és gyártásával a lótáplálás (táplálékkiegészítés), a lóápolás és a lovas kiegészítők (bőráruk, textíliák Stb.) Területén.

A kiegyensúlyozott, modern lóéletmód megteremtése volt és van a cég minden termékfejlesztésének célja, már jóval azelőtt, hogy ez a kifejezés bekerült volna a német Lóiparba.

A termékpaletta az ápolószerektől kezdve a pataápoláson és a bőrápoláson át a csemegékig, táplálékkiegészítőkig, sőt még a kutyák ápolásáig Terjed.

  • Az intenzív termékcsalád teljesen ADMR-mentes, és mindent kiirt, ami legyet és csípést okoz!
  • A HORSE fitform pataápolási termékek változatos választéka - mert ha nincs egészséges pata, nincs egészséges ló - lehetővé teszi, hogy Ön sokféle pataápoló termék közül Választhasson.
  • Nem csak a lónak, hanem a felszerelésének is szüksége van ápolásra, és ez a legjobban a megfelelő és a ruházat és takaró körüli ápolással érhető El.
  • vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, aminosavakban, gyümölcsökben és más természetes összetevőkben gazdag, állati eredetű összetevőktől és GMO-któl mentes - több LEKKER egy finomságban nem Lehetséges.
  • A termékcsalád alapja a természetes marokkói argánöolaj - a világ legértékesebb öolaja. Átfogó, kíméletes védelem kutyája bőrének és Szőrének.

Amint láthatja, a PHARMAKA különös hangsúlyt fektet arra, hogy minden termékünkben kizárólag természetes összetevők Találhatók.

APHARMAKA feladatának tekinti, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek tökéletes ellátást jelentenek a szabadidős és sporttárs és barát ló Számára.

Származás: Németország

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Pharmakas Spray Head
Pharmakas Universal Spray Head The Pharmakas Spray Head is more than just a simple spray attachment. This revolutionary universal spray head serves the function of an efficient and sustainable sprayer for liquid products. Apply your preferred Pharmakas Liquid products in a fine mist to ensure an even distribution and avoid product waste. The innovative saving mode allows a flow of up to 200 liters, which is a significant improvement over conventional spray heads. The Pharmakas Spray Head offers a range of exceptional features and benefits. Its sustainable spray technology produces a fine mist that ensures efficient and even distribution, helping to save valuable liquids. The spray head is extremely durable and robust, leading to less wear and a longer lifespan. The Pharmakas Spray Head is the perfect choice for anyone looking to integrate efficiency and sustainability into their daily routine. It is particularly suitable for use with various Pharmakas Liquid products and is therefore an indispensable tool in any well-stocked household or professional equipment. Made of high-quality and durable material, the spray head meets the strict standards of the textile labeling regulation and guarantees optimal performance and reliability over a long period. Overview: Universal and sustainable spray head Fine mist output for efficient distribution Up to 200 liters flow in saving mode Suitable for various Pharmakas Liquid products High-quality, durable material Technical data: Flow: Up to 200 liters in saving mode Compatibility: Pharmakas Liquid products Material: High-quality, durable compounds Scope of delivery: 1x Pharmakas Spray Head FAQ How efficient is the spray mist of the Pharmakas Spray Head?The fine mist that the Pharmakas Spray Head produces allows for efficient and even distribution of the product, enabling you to save valuable liquids. What material is the Pharmakas Spray Head made of?The Pharmakas Spray Head is made of high-quality and durable materials that meet the strict standards of the textile labeling regulation.

1 941 Ft*
db.