Ugrás a fő tartalomra

Collar Puno - Safety and Comfort for Your Dog

The Collar Puno is the ideal accessory for dog owners who value safety, comfort, and durability. This extra robust dog collar with reflective print ensures optimal visibility, especially during the darker seasons. Made from easy-care, tear- and waterproof plastic, the collar is both washable and odorless and antibacterial. It is perfect for leisure activities, sports adventures, and specialized uses like mantrailing or tracking work.

Another advantage of the Collar Puno is the high-quality materials: rivets, D-ring, and roller buckle made of powder-coated steel guarantee long-lasting durability and additional safety. The reflective stripes ensure that your dog is visible even in low light conditions, helping to prevent accidents.

The Collar Puno is an excellent choice for active dog owners who are often out with their dogs and need maximum safety and comfort in various situations. It is available in different neck sizes and comes in orange/black, making it a stylish yet functional accessory.

Overview:

  • extra robust dog collar with reflective print
  • easy-care, tear- and waterproof
  • rivets, D-ring, and roller buckle made of powder-coated steel
  • reflective stripes for better visibility
  • washable, odorless, and antibacterial
  • suitable for leisure, sports activities, mantrailing, tracking work
  • colors: orange/black
  • available in different neck sizes

Technical Data:

  • Material: Plastic, powder-coated steel
  • Color: Orange/Black
  • Features: Easy-care, tear- and waterproof, washable, odorless, antibacterial
  • Sizes: Various neck sizes available

Package Contents:

1x Collar Puno

FAQ:

Is the Collar Puno suitable for all weather conditions?
Yes, the Collar Puno is both tear- and waterproof, making it suitable for use in any weather.

How do I clean the Collar Puno?
The Collar Puno is washable and can be easily cleaned with water and mild detergent.

Anyagtulajdonságok: luminous or reflective
Szín: orange
Adatok a gyártó szerint. A hibák és változtatások fenntartva.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Gyártó

Engedje szabadjára a végtelen lehetőségeket a Kerbl Pet-tel - az utolsó szó a háziállatok szerelmeseinek!

A kutyák, macskák, rágcsálók és madarak széles választékával szolgálva, kínálunk egy sokszínű termékkínálatot, amely gazdagítja bundás barátaink életét.

A Kerbl Pet-nél megértjük, hogy a háziállatok nem csupán állatok; boldogságot és feltétel nélküli odaadást hoznak az életünkbe. Most eljött az ideje, hogy viszonozzuk azt a szeretetet és gondoskodást, amit tőlük Kapunk. Lépjen be a birodalmunkba, ahol a kedvence csodálatos termékek széles választéka várja, hogy az Ön és a háziállata igényeit Kielégítse.

Tápláló és finom ételektől az innovatív játékokig és kiegészítőkig mindent megtalál webáruházunkban, amire háziállata otthona számára szüksége Lehet. Minőségi elkötelezettségünk biztosítja, hogy minden termékünk gondosan megtervezett és kiváló elégedettséget és boldogságot nyújtjon hűséges Társainak.

Emellett büszkék vagyunk környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos Elkötelezettségünkre. Sok termékünk környezetbarát anyagokból készül, elősegítve az ember és az állat harmonikus Együttélését.

Csatlakozzon hozzánk ezen fantasztikus utazáson, és fedezze fel a Kerbl Pet világát még Ma. Hadd inspiráljon bennünket a háziállatok iránti szenvedélyünk, miközben megtalálja a tökéletes lehetőséget, hogy visszaadja szeretett Társainak. A Kerbl Pet-nél a háziállatok az elsők, mert ők semmi kevesebbet nem érdemelnek, mint a legjobbat!