Ugrás a fő tartalomra

uvex Helmet Case Black: The Perfect Protection for Your Riding Helmet

The uvex equestrian helmet bag is the ideal accessory for your uvex riding helmet. This padded helmet bag offers optimal protection from external influences and ensures safe transport. Thanks to the double zipper, large opening, and practical carrying handles, you can safely and conveniently take your helmet with you anytime and anywhere. Specially designed for all riders who value maximum safety and protection for their equipment, the uvex helmet case impresses with its thoughtful features and high quality.

The uvex helmet bag is made of high-quality, padded materials that are specifically designed to protect your helmet from shocks and damage. The generous opening and double zipper make it easy to pack and unpack the helmet, while the carrying handles facilitate transport. Whether in the stable, on the way to training, or during a competition – the uvex helmet case offers reliable protection and maximum functionality.

Overview:

  • Protection and safe transport for uvex riding helmets
  • Padded materials
  • Double zipper
  • Large opening
  • Practical carrying handles

Technical Data

  • Material: Padded material
  • Color: Black
  • Features: Double zipper, large opening, carrying handles

Scope of Delivery:

1x uvex helmet case black

FAQ:

How do I clean the uvex helmet bag?
The bag can be wiped with a damp cloth and mild detergent. Avoid aggressive chemicals.

Does every uvex riding helmet fit in the uvex helmet case?
Yes, the bag is specially designed for all uvex riding helmets and offers ample space and protection.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Gyártó

uvex lovassisak & Lovaskesztyű

"Mindig tökéletes védelem érdekében" - ez a mottója a német családi cégnek, Azuvexnek. Az uvex 1930 körül minden sportág Beszállítója. 2009-ben az uvex új termékcsoportot dobott piacra a lovassportban, amely a legjobb minőségű lovaglókesztyűket és lovassisakokat Kínálja.

Az vuex lovassisakok biztosítják a sportolók megfelelő védelmét minden versenyen és Eseményen. Az uvexa lovassisakok termékfejlesztése során több éves tapasztalatot és a professzionális sport tudását használja Fel. Itt a cég szorosan együttműködik a profi sportolókkal, hogy a lovassisakokat optimálisan az igényeikhez Igazítsa. Az uvex sportolók tapasztalata így minden egyes termék hasznára Válik.

A fejlesztés és gyártás Németországban és Európában összpontosul. A kezdeti ötlettől a kutatáson és fejlesztésen át a legmodernebb gyártási folyamatokat alkalmazó gyártásig a teljes értéklánc az uvex kezében Van. Ily módon a know-how fenntartható védelmet élvez, és megvalósítják ambiciózus Elképzelésüket: „Szeretnénk a legjobbak lenni iparágunkban!" Minden uvex terméket a technológiai innováció, a magas viselési kényelem és a jellegzetes dizájn Jellemzi.

Az uvex technológiák egy pillantással

  • Hardshell Technológia: A sisak befecskendezett külső héjból és EPS belső héjból áll a maximális biztonság és kényelem érdekében. Nagyon hatékony biztonsági Kombináció: ütésálló kívülről, belülről Ütéscsillapító és Hidegszigetelő.

  • uvex lovassisak inmould Technológia: könnyűvé és rendkívül stabillá teszi a lovassisakot Egyben. Az EPS közvetlenül az ütésálló polikarbonát héjba van Habosítva. Olyan könnyű, mint nagyon stabil Sisakkonstrukcióhoz. Elválaszthatatlan ragasztott héj EPS belső rétegből és polikarbonát külső rétegből

  • uvex IAS 3D: Nyomja, forgassa, érezze jól Magát. Minden fejnek megvan a maga egyedi formája, és ha egy sisak tökéletesen illeszkedik, akkor nemcsak szélességében, hanem magasságában is állíthatónak kell Lennie. A sisak pillanatok alatt milliméteres pontossággal a fejhez állítható.

  • Szellőztetés: A hideg Fejért. A tökéletes illeszkedés mellett rendkívül fontos a jó szellőzés, hogy a lovaglósisak ne érezze idegen testnek a Fejét. A szellőzőnyílások helyzetét pontosan az optimális aerodinamikai formához Igazították. Ez kellemes fejklímát Garantál.