Atka spray csirkéknek 1 l egy pillantásra:


Atka spray csirkéknek – hatékony védelem a paraziták ellen

A Atka spray csirkéknek rendkívül hatékony riasztó az atkák, tollak és tetvek ellen. Az illóolaj alapú készítmény hatékony védelmet nyújt fiatal és idősebb csirkék számára.

A sokoldalúságának köszönhetően közvetlenül felvihető a csirkék tollára, vagy környezeti permetként használható a pihenő- és tojóhelyiségekben. Németországban készült, a minőségről és a hozzáértésről tanúskodik.

A víz (dem.), citrom-eukaliptuszolaj, geraniol és szolubilizálószerek alapú spray különösen alkalmas olyan csirketartók számára, akik természetes és hatékony kártevőirtási módszereket alkalmaznak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket a címkén és a terméktájékoztatóban megadott utasítások szerint kell használni.

Áttekintés:

  • Hatékony atka spray csirkéknek
  • Iszenciális olajokon alapuló készítmény
  • Sokoldalú felhasználás: közvetlen permetezés és környezeti permetezés
  • Németországban készült
  • Természetes kártevőirtásra alkalmas

Műszaki adatok:

  • Terméktípus: rovarriasztó
  • Célszervezetek: atkák, tolltetvek, tetvek
  • Hatóanyag: Geraniol 30 ml/L

Szállítási terjedelem:

1x atka spray csirkéknek 1 l

GYIK

Hogyan használhatom a legjobban a csirkéknek szánt atkapermetet?
Akut fertőzés esetén az atkapermetet naponta kell használni, közvetlenül a területen és az állaton is. Megelőző intézkedésként 100 ml anyagot 900 ml vízzel hígíthatunk, és 1-2 hetente alaposan permetezhetjük a területet.

Minden csirkére használható a csirkéknek szánt atka spray?
Igen, a spray fiatal és idősebb csirkék számára egyaránt alkalmas, és szakszerű használat esetén biztonságosan használható. >
p>

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Új
Természetes kovaföld 4,2 kg
Természetes kovaföld 4,2 kg: szerves segítő az istállójába! A Természetes kovaföldünk a Görges Naturpharma 100%-ban természetes terméke, amely tökéletes istállóba, kertbe vagy otthonba. Hatékonyan megköti a nedvességet és jobb stabil klímát biztosít. Ideális azoknak a felelős állattartóknak, akik az ökológiai istállógazdálkodásra támaszkodnak, és nem akarnak veszélyeztetni a tojás és a hús minőségét. A természetes kovaföldből (kizelguhr) készült terméket németországi szakértők fejlesztik és gyártják. Egyszerűen szétteríthető fészkekre, istállópadlókra és ágyneműkre, vagy vízzel hígítva permetezhető. Ha a szellőzés nem megfelelő, ajánlott megfelelő légzésvédő felszerelést viselni. Áttekintés: 100%-ban természetes termék a Görges Naturpharma-tól Tökéletes istállóba, kertbe vagy házba Hatékonyan megköti a nedvességet és javítja a stabil klímát A tojás és a hús minősége nem romlik Könnyen használható, száraz vagy folyékony Műszaki adatok: Termék: természetes kovaföld Gyártó: Görges Naturpharma Súly: 4,2 kg Anyaga: természetes kovaföld (kizelguhr) Szállítási terjedelem: 1x természetes kovaföld 4,2 kg GYIK Hogyan használhatom a kovaföldet? Szárazon kenheted, vagy vízzel keverve kenheted fel. Kell valamire figyelnem a termék kezelésekor? Gondoskodjon megfelelő szellőzésről, vagy viseljen megfelelő légzésvédőt, ha szükséges.

9 298 Ft*
Új
Csirke élesztő 1,2 kg
Csirke élesztő 1,2 kg – tökéletes tápanyagellátás a baromfi számára Az 1,2 kg-os csirkeélesztő kifejezetten baromfi számára lett kifejlesztve, és fontos B-vitaminokkal, aminosavakkal és ásványi anyagokkal látja el csirkéket. Ezek elősegítik a sima anyagcserét, és hozzájárulnak az egészséges tollképződéshez. Ez a termék tiszta sörélesztőből, lenmag süteménylisztből és zúzott oregánóból áll, ezért németországi szakértők által kifejlesztett természetes termék, amely mindig garantálja a 100%-os minőséget. Áttekintés: Kifejezetten baromfi számára kifejlesztve Fontos tápanyagokat biztosít Elősegíti a sima anyagcserét Támogatja az egészséges tollképződést Természetes összetevőkből áll Németországban készült, 100%-os minőség Műszaki adatok: Összetétel: tiszta sörélesztő, lenmag tortaliszt, reszelt oregánó Analitikai összetevők: 8,15% nyersfehérje, 0,0% nyers zsír, 0,0% nyershamu, 8,78% nyersrost Szállítási terjedelem: 1x csirke élesztő 1,2 kg GYIK: Mi az ajánlott adag csirkeélesztő?Szakértőink 5 g csirkeélesztőt javasolnak 1 kg csirketakarmányhoz. Minden típusú baromfihoz alkalmas a csirkeélesztő?Igen, a csirkeélesztő alkalmas minden baromfifajtához, például csirkéhez, fürjhez stb.

6 186 Ft*
Új
Wurmkraut Liquid csirke 110 ml
Féregfű folyadék csirkéknek – természetes támogatás a gyomor-bélrendszer egészségéhez A Worm Herb Liquid természetes támogatást nyújt a csirkék egészségéhez. Valódi féregfű, zsálya és kakukkfű kivonattal dúsítva ki tudja elégíteni a baromfi megnövekedett tápanyagszükségletét. A Wurmkraut Liquid-et a nagyfokú elfogadottság és a könnyű kezelhetőség jellemzi. A praktikus csepegtetős üveg segítségével könnyedén hozzáadhatja a csirkék ivóvízéhez anélkül, hogy abba kellene hagynia a tojás- vagy húsevést. A Worm Herb Liquid különösen alkalmas csirketartók számára, akik természetes módon szeretnék elősegíteni állataik jólétét. A termék vízből, ürömből (féregfű), zsálya-, kakukkfű- és fahéjkivonatból, aloe verából és dióhéj-kivonatból áll. Áttekintés: A gyomor-bélrendszer egészségének támogatása Igazi féregfű, zsálya és kakukkfű kivonat Magas elfogadás és könnyű etetés Nem szükséges megszakítani a tojás- vagy húsfogyasztást Műszaki adatok: Tartalom: 110 ml Féregfű folyadék Összetevők: víz, üröm kivonat (féregfű), zsálya kivonat, kakukkfű kivonat, dióhéj kivonat, aloe vera, fahéj kivonat Szállítási terjedelem: 1x Wurmkraut folyékony csirke 110 ml GYIK Hogyan adagolják a Worm Herb Liquid folyadékot? 1 liter ivóvízhez 30 csepp ajánlott. Ezt a mennyiséget hetente kétszer kell beadni két héten keresztül. Ez a folyamat háromhavonta megismételhető. Fel kell-e szakítani a tojás- vagy húsfogyasztást használat közben? Nem, használat közben nem szükséges megszakítani a tojás- vagy húsfogyasztást.

7 353 Ft*
Új
Darm Vital csirke 500 ml
Intestinal Vital Chickens 500 ml – Természetes védelem és támogatás a csirkék bélrendszerének egészségéhez A bélrendszer egészsége központi szerepet játszik tollas barátaink immunrendszerében. A Darm Vital Chicken 500 ml egy folyékony takarmány-kiegészítő, amely természetes módon támogatja a bélrendszer egészségét. Különféle gyógynövényekből, például cickafarkból, zsályából, citromfűből, kamillaból és ánizsból álló különleges összetételének köszönhetően a Darm Vital számos pozitív hatással van a bélműködésre és erősíti az immunrendszert. Csirkének és baromfinak ideális, a Darm Vital Chickens 500 ml jótékony és jó minőségű gyógynövény-összetételének köszönhetően magas elfogadási arányt kapott. Különösen támogatja a gyomor-bél traktus hasmenés és parazitafertőzés utáni regenerációját, valamint erősíti a szervezet saját védekezőképességét. A németországi csirkeegészségügyi szakértők által gyártott Darm Vital Chickens 500 ml víz és természetes növényi kivonatok kombinációja. Áttekintés: Támogatja az egészséges emésztést és a természetes bélműködést A gyomor-bél traktus regenerációja hasmenés és parazitafertőzés után Erősíti a szervezet védekezőképességét és immunrendszerét Magas elfogadottság a jótékony és jó minőségű gyógynövényeknek köszönhetően Műszaki adatok Etetési javaslat: 20 ml Darm Vital 1,5 liter ivóvízhez 4-6 héten keresztül. Összetétel: víz, természetes növényi kivonatok (cickafark, kamilla, citromfű, zsálya, ánizs extrahálva és szűrve) Analitikai összetevők: nyersfehérje <0,5%, nyers zsír <0,5%, nyersrost <0,3%, nyershamu 0,6% Szállítási terjedelem: 1x Darm Vital csirke 500 ml GYIK Mennyi Darm Vitalt adjak a csirkéknek? Javasoljuk, hogy 20 ml Darm Vitalt adjon 1,5 liter ivóvízhez 4-6 hét alatt. A Darm Vital csak csirkék számára alkalmas? Annak ellenére, hogy a Darm Vital-t kifejezetten csirkék számára fejlesztették ki, mindenféle baromfihoz használható.

7 353 Ft*
Új
Csirke vitaminok 250 ml
Csirke vitaminok 250 ml – az optimális vitamin-kiegészítő A Chicken Vitamins 250 ml egy tökéletes kiegészítő takarmány, amely optimálisan látja el csirkéket a létfontosságú A-, D-, E- és C-vitaminokkal. Támogatják a bőr- és energiaegyensúlyt, a csont-tojáshéj anyagcserét, a termékenységet, valamint a stressz és a szabad gyökök elleni védelmet. Termékünk különösen hasznos a megnövekedett vitaminigényű életszakaszokban, mint például a tojásrakás és a növekedés időszakában. A formulánkban található 4-szeres vitaminkomplexnek köszönhetően erős immunrendszert és stabil növekedést biztosítunk állatai számára. Egyaránt alkalmas csibék, libák, kacsák, fürj vagy más baromfi számára, mivel átfogó vitaminellátást biztosít. A Németországban kifejlesztett és gyártott termékünk a csirkék és a csibék egészségéhez és boldogságához szükséges minőséget kínálja. Áttekintés: Kiegészítő takarmány csirkéknek és baromfinak A, D, E és C vitamint tartalmaz Az élet minden szakaszában támogatja 4-szeres vitaminkomplex Németországban készült Műszaki adatok: Összetétel: víz, glükóz, vitaminok Analitikai összetevők: nyersfehérje 1,1%, nyers zsír 1,2%, nyersrost 0,0%, nyershamu 0,5% Adalékanyag-tartalom 1000 ml-ben: A-vitamin (3a672b) 1 000 000 I.U., D3-vitamin (3a671) 200 000 I.U., E-vitamin (3a700) 20 000 mg, antioxidáns: nátrium-aszkorbát (1b3,01g) Szállítási terjedelem: 1x csirke vitaminok 250 ml GYIK Hogyan adagolhatom a terméket? Szakértőink 5 ml-1 liter ivóvizet javasolnak. A termék csak csirkék számára alkalmas? Nem, csibéknek, libáknak, kacsáknak, fürjeknek és egyéb baromfinak is ideális.

5 408 Ft*