Nyeregtartó kizárólag összecsukható egy pillantásra:


Az exkluzív nyeregtartó egy különösen stabil és dekoratív nyeregtartó a legmagasabb igényekhez. A nyeregtartó tömör vasból készül, majd műanyaggal bevont „fenyőzöld” színűre. Az összecsukható párna keményfa huzatból áll. Hossza 490 mm, magassága 380 mm.

Growi

Growi – Quality and Innovation in Stable and Pasture Technology

The Großewinkelmann GmbH & Co. KG is a well-established family business and, with the brand Growi, represents high-quality products in the field of stable and pasture technology. With decades of experience and a team of highly qualified engineers, technicians, and skilled workers, we guarantee products of the highest application and quality standards.

Our company, which has been in existence for over 80 years, produces and stores products on an area of 60,000 square meters. All steel products are hot-dip galvanized at Großewinkelmann, providing them with high-quality corrosion protection—from the smallest screw to the complete horse box. Additionally, certain products, such as most transport devices, are powder-coated. This eco-friendly process gives the surfaces additional protection and ensures high durability.

Discover the variety and quality of Growi products at Agrarzone and benefit from our years of expertise and passion for innovation and quality.

A márka összes terméke

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Cornwall kantártartó elegáns retro megjelenésben
Cornwalli kantártartó elegáns retro megjelenésben A Cornwall kantártartó nemcsak praktikus edény, hanem stílusos, szemet gyönyörködtető is a hálóteremben. A viaszos keményfa és a porszórt acél elegáns keverékének köszönhetően a kantártartó a magas minőségi és esztétikai követelményeknek egyaránt megfelel. Ez harmonikus kapcsolatot teremt a funkció és a dizájn között. Retró megjelenésével és kiváló minőségű anyagaival a cornwalli kantártartó tökéletesen illeszkedik minden hálóterembe, és hozzájárul a rendezett és stílusos légkör megteremtéséhez. A viaszos keményfa és a porszórt acél elegáns megjelenést és hosszú élettartamot biztosítanak. Robusztus felépítésének és kiváló minőségű kidolgozásának köszönhetően a kantártartó ideális mindennapi használatra istállóban. A Cornwall kantártartó különösen alkalmas lovasok és lótulajdonosok számára, akik értékelik a minőséget és a stílust. Elegáns kialakításának és funkcionalitásának köszönhetően nélkülözhetetlen segítőtárs és elegáns kiegészítő. Áttekintés: Praktikus és stílusos kantártartó Viaszított keményfából és porszórt acélból készült Elegáns retro megjelenés Ideális mindennapi használatra Műszaki adatok: Anyaga: viaszos keményfa, porszórt acél Dizájn: retro megjelenés Szállítási terjedelem: 1x Cornwall kantártartó elegáns retro megjelenésben GYIK Hogyan ápolom a cornwalli kantártartót? Javasoljuk, hogy a kantártartót száraz ruhával tisztítsa meg, és ne használjon agresszív tisztítószereket. Milyen anyagot használtak a cornwalli kantártartóhoz? A Cornwall kantártartó viaszos keményfából és porszórt acélból készül.

7 856 Ft*
Cornwall nyeregtartó elegáns retro megjelenésben
A Cornwall nyeregtartó – az elegáns retro megjelenés és a minőség párosul Ez a kiváló minőségű Cornwall nyeregtartó elegáns retro megjelenésben nem csak praktikus eszköz, hanem igazi szemet gyönyörködtető is a tacsteremben. A viaszos keményfa és a fekete, porszórt fémkeret tökéletes kombinációja adja a nyeregtartó egyedi varázsát és retró megjelenését. A nyeregtartó a nyereg biztonságos és strukturált tárolásának fontos funkcióját tölti be. A robusztus és tartós felépítésével a nyeregtartó maximális biztonságot és tartósságot biztosít. A viaszos keményfából készült párna különösen gyengéd a nyereghez, és elkerüli a nyomáspontokat. Az erős, fekete porszórt fémváz kivételes stabilitást is kínál. A Cornwall nyeregtartó mindenkinek megfelelő, aki értékeli a stílust, a minőséget és a funkcionalitást. Akár a privát raktárhelyiségben, akár a professzionális lovasközpontokban – ez a nyeregtartó mindenhol kiemelkedő. A nyeregtartó természetes és robusztus keményfából készült, és porszórt fémvázból készült a maximális stabilitás érdekében. Áttekintés: Kiváló minőségű nyeregtartó retró megjelenéssel Viaszított keményfa és fekete porszórt fémkeret kombinációja Biztonságos és strukturált tárhely Gyengéd alátét, elkerüli a nyomási pontokat Erős és tartós Ideális privát lovasszobákhoz és professzionális lovasközpontokhoz Műszaki adatok: Anyaga: viaszos keményfa és fekete porszórt fém Méretek: 31,5 cm magas x 15 cm széles x 46,7 cm mély Szállítási terjedelem: 1x Cornwall nyeregtartó elegáns retro megjelenésben GYIK A cornwalli nyeregtartó méretei minden nyeregtípushoz megfelelőek?Igen, a cornwalli nyeregtartó méretei úgy vannak megtervezve, hogy minden Fitben elterjedt nyeregtípusok. Könnyen összeszerelhető a nyeregtartó?Igen, a cornwalli nyeregtartót könnyű összeszerelni, és részletes utasításokat is tartalmaz. strong> span>

14 172 Ft*
Mennyezeti tartó porszórt
Growi mennyezeti tartó, fekete porszórt fémből, két kantárkampóval, 910 mm széles, a bódé ajtajára csavarozható.

7 106 Ft*