Kerbl vitamin sampon kutyáknak 200 ml egy pillantásra:


Vitamin -sampon kutyáknak 200 ml - intenzív ellátás az egészséges és fényes szőrmeért

A -vitamin -sampon kutyák számára Fontos funkciót teljesít: Ez biztosítja a kutya szőrének intenzív tisztítását és fenntartását. Ennek a samponnak a használatával a kutya szőre megszabadul a szennyeződésektől és a szennyeződéstől, ami egészségesebb és boldogabb háziállathoz vezet.

A kutyák vitamin -samponjának különleges dolga a stresszes szőrme regenerálására. Gazdag vitaminokban és alapvető tápanyagokban gazdag, amely elősegíti a kutya szőrme erősítését, megújítását és ragyogását. Rendszeres használatával a kutya szőre lágy és fényes lesz.

A kutyák vitamin -samponja különösen alkalmas a kutyatulajdonosok számára, akik optimálisan karbantartják és megóvják a négy legszebb barátjuk szőrét. Minden kutyafajta számára alkalmas, és a szőr hosszától függetlenül használható.

Áttekintés:

  • Intenzív tisztítási funkció
  • regenerált stresszes szőr
  • A szőrmeket lágyá és fényessé teszi

Műszaki adatok:

  • Tartalom: 200 ml
  • Anyag: folyékony sampon

A kézbesítés hatálya:

1x -vitamin sampon kutyákhoz 200 ml

GYIK

Melyek a kutyák vitamin -samponjának különleges jellemzői?
A kutyák vitamin -samponja intenzív tisztítást és regenerált stresszes szőrzetet kínál. Gazdag vitaminokban és tápanyagokban gazdag, ami a kutya szőrét lágyabbá és fényessé teszi.

Kinek a vitamin -samponja a kutyáknak, különösen megfelelő?
A kutyáknak szóló vitamin -sampon különösen alkalmas azoknak a kutyatulajdonosoknak, akik optimálisan karbantartják és védik kutyájuk szőrét. Minden kutyafajtára és szőrmehosszra alkalmas.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.