Gáz malac etetőtál egy pillantásra:


Cock Kupier eszköz gáz nélkül - Gyors és fájdalommentes csészék

A farkas növényi eszközt gáz nélkül használják az újszülött malacok farkának gyors és fájdalommentes csészéjéhez. Ez az eszköz jelentősen hozzájárul a fertőzések kockázatának csökkentéséhez a tiszta és pontos csésze lehetővé tételével.

Ez a farok dicséret -eszköz különösen hatékony , mivel akár 120 malacfarkat képes vágni. Javasoljuk, hogy röviddel a születés után, de legfeljebb 3-4 napon belül elvégezzük a csészéket, hogy biztosítsák a malac kútját és egészségét.

Ez az eszköz ideális azoknak a mezőgazdasági termelőknek és a sertéstenyésztőknek, akik biztonságos és hatékony módszert keresnek a malacok farkának összecsapására. A készülék összes fém része rozsdamentes acélból készül, ami biztosítja annak tartósságát és megbízhatóságát. Felhívjuk figyelmét, hogy be kell tartani a helyi állatvédelmi szabályokat, és a gázpatron nem szerepel.

Áttekintés:

  • Gyors és fájdalommentes csésze malacfarok
  • Csökkenti a fertőzések kockázatát
  • legfeljebb 120 malacfarkat képes vágni egy töltéssel
  • Minden rozsdamentes acélból készült fém alkatrész

Műszaki adatok:

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Alkalmazás: csésze malacfarok
  • Kapacitás: töltőanyagonként legfeljebb 120 malacfarok

A kézbesítés hatálya:

1x farok kupier eszköz gáz nélkül (gázpatron nem tartalmaz)

GYIK

Milyen előnyei vannak a farok növényi berendezésének gáz nélkül?
A farkú növényi eszköz gáz nélkül lehetővé teszi az újszülött malacok kakasának gyors és fájdalommentes feltárását. Csökkenti a fertőzések kockázatát, és akár 120 malacfarkat képes vágni egy töltelékkel. Az összes fém alkatrész rozsdamentes acélból készül, ami biztosítja annak tartósságát.

Kinek a farkú növényi eszköz, amelynek nincs gáza?
A gáz nélküli kakas KUP -k különösen alkalmasak azoknak a mezőgazdasági termelőknek és a sertéstenyésztőknek, akik biztonságos és hatékony módszert keresnek a malacfarkak kezelésére. Meg kell azonban jegyezni, hogy a helyi állatvédelmi szabályokat figyelembe kell venni.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.