AirBuddex forrólevegős borjú szőrtelenítő egy pillantásra:


Hot Air Horn Airbuddex gázpatronok nélkül - szelíd és hatékony lebomlás

A Hot Air -Air -Horn Airbuddex gázpatronok nélkül a Kerbl ház innovatív újdonsága, amely a hagyományos rajongókkal ellentétben a kürtrendszereket forró levegővel elhagyja. Ez a megközelítés az alkalmazást egyszerűvé és különösen óvatosan teszi a borjú számára, ami ideálissá teszi a mezőgazdasági termelők és a szarvasmarha -tenyésztők számára, akik hatékony és humánus terhelési módszert keresnek.

A Hot Air Horn Airbuddex garantálja a kiváló megszakító sikert lapos pusztulással és rövid alkalmazási idővel, mindössze 2 x 10 másodpercenként. A nem invazív és szelíd alkalmazást egy nagyon rövid, körülbelül 60 másodperces fűtési idő támogatja, ami azt jelenti, hogy az eszköz azonnal készen áll a használatra.

A nagy funkcionalitás mellett a Hot Air Horn Airbuddex ergonómiai kialakításával és ideális súlyeloszlásával is gólt szerez. A megbízható, automatikus piezo gyújtás biztosítja a biztonságos alkalmazást. Javasoljuk, hogy az élet első két hetében elvégezze az UNERN -t, de az élet harmadik hetében legkésőbb a szövődmények kockázatának minimalizálása érdekében.

Áttekintés:

  • Hatékony kiaknázási siker a kiterjedt pusztulás révén
  • szelíd, nem invazív alkalmazás
  • Rövid fűtési idő, azonnal készen áll a működésre
  • Ergonómiai tervezés ideális súlyeloszlással
  • Megbízható, automatikus piezo gyújtás

Műszaki adatok:

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Fűtési idő: kb. 60 másodperc
  • Alkalmazási idő: 2 x 10 másodperc kürt megközelítésenként
  • Méretek: 31 x 22 cm
  • Súly: Könnyű az optimális kezeléshez
  • Garancia: 2 év

A kézbesítés hatálya:

1x Hot Air Horn Airbuddex gázpatronok nélkül

GYIK

Milyen előnyei vannak a forró levegő kürtnek?
A Hot Air Horn Airbuddex kiváló degradációs sikert kínál a lapos pusztulás és a rövid alkalmazási idő révén. A nem invazív alkalmazás különösen szelíd a borjú számára. Az eszköz nagyon rövid fűtési idővel rendelkezik, és azonnal készen áll a használatra. Ezenkívül ergonómiai kialakítást kínál ideális súlyeloszlású és megbízható, automatikus piezo gyújtás.

Kinek a forró levegő kürtje az Airbuddex különösen alkalmas?
A Hot Air Horn Airbuddex különösen alkalmas a mezőgazdasági termelők és a szarvasmarha -tenyésztők számára, akik hatékony és humánus módszert keresnek az aborturációhoz. Az alkalmazás a borjú első két hetében ajánlott, hogy minimalizálja a szövődmények kockázatát.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.