Medve függő lójáték egy pillantásra:


Baar lójáték - Tökéletes figyelmeztetés az aktív lovak számára

A lójáték bär kiváló alkalom arra, hogy lovakat alkalmazzanak a dobozban vagy az idők korlátozott mozgásában. Töltött természetes szálakkal és magas színvonalú velúr borítóval rendelkezik, ami ideális foglalkoztatási lehetőséget jelent a csikók számára.

A lójáték bär ideális foglalkoztatási anyagként működik , és segít legyőzni a lovak unalmát. A rezisztens velúr héj és a természetes kókuszdiószálakból készült töltés biztosítja mind a tartósságot, mind a ló biztonságát a játék során. Az integrált kötelek lapos kialakításának köszönhetően a lovak játék ösztönét ösztönzik.

A

kifejezetten azoknak a lótulajdonosoknak tervezték, akik biztonságos és hatékony módot keresnek a lovaik elfoglalására, a Bär Horse játék stabil kötéllel érkezik. Ez lehetővé teszi a könnyű mellékletet, hogy bármikor és bárhol telepítse. Vegye figyelembe azonban, hogy a játék kiterjedt játék ösztönével szakadhat meg.

Áttekintés:

  • Tökéletes foglalkoztatási anyag az unalom megelőzésére
  • Rezisztens velúr burkolat és töltés természetes kókuszdiószálakból készülnek
  • Lapos kialakítás integrált kötelekkel a Play Drive népszerűsítésére
  • Egyszerű rögzítés stabil karnis által

Műszaki adatok:

  • Anyag: Suede és a természetes kókuszdiószálakból készült velúr és töltés
  • Design: Sík kialakítás integrált kötelekkel
  • Rögzítés: Stabil kötéllel a függőben
  • Méret: 40 cm

A kézbesítés hatálya:

1x lójátékok bär

GYIK

Milyen előnyei vannak a Bär lójátéknak?
A Bär lójáték ideális foglalkoztatási anyagként szolgál, és segít legyőzni a lovak unalmát. A rezisztens velúr borítóval és a természetes kókuszdiószálak kitöltésével biztosítja a tartósságot és a biztonságot a játék során. Ezenkívül az integrált kötelekkel rendelkező lapos kialakítás elősegíti a lovak játék ösztönét.

Mert a Bär lójáték?
A Bär Horse játékot kifejezetten azoknak a lótulajdonosoknak tervezték, akik biztonságos és hatékony módszert keresnek a lovak alkalmazására, különösen a korlátozott mozgáskor vagy a dobozban. Kiváló lehetőség a csikók számára is.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.