Pengés lógó lójáték egy pillantásra:


lójáték láma - az unalomra való megoldás az istállóban

A lójáték láma egy természetes szálakkal töltött játék, amely különösen arra szolgál, hogy elvonja a lovakat a dobozban vagy a korlátozott mozgás idején. Magas minőségű, ellenálló velúr borítóval és természetes kókuszdiószálak kitöltésével ez a játék tartós és biztonságos a ló számára.

Ez a termék ideális foglalkoztatási anyag az unalom ellen, és ideális a csikókhoz. Az integrált kötelekkel rendelkező lapos kialakítás elősegíti a játék ösztönét, és órákig elfoglalja a ló elfoglalását. Ezenkívül stabil kötéllel van felszerelve a lógáshoz, amely megkönnyíti a telepítést és további szórakozást kínál.

A

robusztus felépítésével és vonzó kialakításával a Láma lójáték különösen alkalmas azok számára, akik biztonságos és szórakoztató módot keresnek a ló stabil alkalmazásához. Felhívjuk figyelmét, hogy ha a játék kiterjedt, a játék elszakadhat.

Áttekintés:

  • Ideális foglalkoztatási anyag az unalomhoz a lovak számára
  • Kiváló minőségű velúr és töltés természetes kókuszdiószálakból
  • Épített -kötelek elősegítik a játék ösztönét
  • stabil kötéllel a függéshez
  • Könnyen telepíthető

Műszaki adatok:

  • Anyag: Suede és a természetes kókuszdiószálakból készült velúr és töltés
  • Design: Sík kialakítás integrált kötelekkel
  • Szuszpenzió: Stabil kötél a függéshez
  • Méret: 40 cm

A kézbesítés hatálya:

1x lójátékok

GYIK

Milyen előnyei vannak a láma lójátéknak?
A Láma Lovas Toy ideális foglalkoztatási anyag, amely megakadályozza a lovak unalmát. Magas minőségű velúr borítóval és természetes kókuszdiószálakkal tölti be, ami tartós és biztonságos a ló számára. A beépített kötelekkel és egy stabil függő kötéllel elősegíti a játék ösztönét, és könnyen telepíthető.

Kinek a lójáték láma?
A Láma lójáték különösen alkalmas azoknak a lótulajdonosoknak, akik biztonságos és szórakoztató módot keresnek, hogy a lójukat istállóban alkalmazzák. Különösen hatékony a csikók és a lovak számára a korlátozott mozgás idején.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.