Delizia szendvics lovaknak banán ízű 195g egy pillantásra:


Delizia Sandwich Banane 195G - Egészséges jutalom a lóért

A delizia szendvics banán 195g egészséges rágcsálók a réti füvek, gyógynövények, gyümölcsök és zöldségek alapján előállított lovak számára. Tápláló foglalkoztatást kínál az állatok számára, és tökéletes élvezet, amely elősegíti a ló kútját.

Ez a szendvics természetes alapanyagokból származik és magas rosttartalmat tartalmaz. A sokféleségű étrend biztosítása érdekében zöldségekkel és gyümölcsökkel dúsítják. Az alacsony cukortartalomnak köszönhetően ideális az egészséges táplálkozáshoz, és elősegítheti a ló kútjának és egészségének előmozdítását.

Ez a Delizia szendvics különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak, akik egészséges és ízletes jutalmat keresnek állataikért. Könnyű etetni, és naponta kétszer adható ki a kiegyensúlyozott étrend részeként.

Áttekintés:

  • Természetes alapanyagokból készült, magas rosttartalommal
  • zöldségekkel és gyümölcsökkel dúsítva
  • Tökéletes az egészséges táplálkozáshoz az alacsony cukortartalom miatt

Műszaki adatok:

  • Súly: 195G
  • Fő összetevők: réti füvek, gyógynövények, gyümölcsök és zöldségek
  • Különleges kiegészítés: banán
  • Cukortartalom: alacsony

A kézbesítés hatálya:

1x Delizia Sandwich Banane 195G

GYIK

Mit csinál a Delizia Sandwich Banane 195G?
A Delizia Sandwich Banane 195G egészséges rágcsálása a lovak számára, amelyet természetes alapanyagokból készítenek, magas rosttartalommal. Gazdagságokkal és gyümölcsökkel dúsítva, és alacsony cukortartalmú, ami ideális az egészséges táplálkozáshoz.

Kinek a Delizia Sandwich Banane 195G?
A Delizia Sandwich Banana 195G különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak, akik egészséges és ízletes jutalmat keresnek állataikért. Tápláló foglalkoztatást kínál, és a kiegyensúlyozott étrend részeként megadható.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.