Zajkeltő fülhallgató Bluetooth-szal egy pillantásra:


Hallásvédelmi rádió Bluetooth - Tökéletes hallásvédelem vezeték nélküli csatlakozással

A halló rádió Bluetooth nemcsak hatékony védelmet nyújt a zaj halláskárosodása ellen, hanem számos gyakorlati funkciót is, beleértve a Bluetooth -kapcsolatot a szórakozáshoz és a kommunikációhoz. Ez az eszköz csökkenti a zajszintet lenyűgöző 29 decibel (BT/FM verzió) vagy akár 31 decibel (BT verzió) révén, hogy biztosítsa a biztonságos munkakörnyezetet.

A hallásvédelem kiemelkedő tulajdonságai között szerepel a Bluetooth Connectivity , amellyel csatlakoztathat egy audioeszközt vagy mobiltelefonot, valamint az integrált mikrofont, amely lehetővé teszi a hívások kezdeményezését vagy elfogadását. A művelet intuitív módon a Keys -en keresztül közvetlenül a fejhallgatón, ami lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes felhasználást.

A

hallásvédelem a Bluetooth -szal és a rádióval különösen alkalmas azoknak az embereknek, akik olyan hangos környezetben dolgoznak, mint a mezőgazdaság, az ipar, a kereskedelem vagy az építés, és ugyanakkor képesnek kell lenniük hívások fogadására vagy zenét hallgatni. Kis súlya, az extra puha fülpárnák és a végtelenül állítható füldarabok miatt nagy viseletű kényelmet kínál, és tökéletesen alkalmazkodik minden fej alakjához.

Áttekintés:

  • Legfeljebb 31 decibel (BT verzió) zajcsökkentése
  • Bluetooth csatlakozás az audio eszközhöz vagy a mobiltelefonhoz való csatlakozáshoz
  • Integrált mikrofon a telefonhívásokhoz
  • Magas kényelem az alacsony súly és az extra puha fülpárnák miatt

Műszaki adatok:

  • Zaj csökkentése: 29 vagy 31 decibel (BT verzió)
  • Bluetooth csatlakozás
  • Integrált mikrofon

A kézbesítés hatálya:

1x audio védett rádió Bluetooth-szal (beleértve a mikro-USB töltő kábelt és a csatlakozó kábelt (AUX))

GYIK

Mit csinál a halló rádió Rádió a Bluetooth -szal?
A Bluetooth -i hallásvédelmi rádió egyesíti a hatékony hallásvédelmet és a modern technológiát. A legfeljebb 31 decibel zajcsökkentése mellett Bluetooth -kapcsolatot is kínál, amely lehetővé teszi a kapcsolatot egy audioeszközzel vagy mobiltelefonhoz, valamint egy integrált mikrofont a telefonhívásokhoz.

Kinek a Bluetooth -i halló rádiója különösen megfelelő?
A Bluetooth -i hallásvédelmi rádió különösen alkalmas azok számára, akik hangos környezetben dolgoznak, például a mezőgazdaságban, az iparban, a kereskedelemben vagy az építésben. Ez nemcsak hatékonyan védi a meghallgatást, hanem lehetővé teszi a hívások és a lejátszási zene vagy a rádiót is Bluetooth -kapcsolaton keresztül.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.