Zajszűrő fejhallgató Bluetooth-szal egy pillantásra:


hallásvédelem Bluetooth -val - védi a hallását, és egyszerre tartja őket csatlakoztatva

A hallásvédelem a Bluetooth -val egy progresszív eszköz, amely megvédi a füleket a káros zajtól, és ugyanakkor lehetővé teszi a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolatot egy audioeszközzel vagy egy mobiltelefonnal. Ez csökkenti a zajszintet 29 decibel (BT/FM verzió) vagy 31 decibel (BT verzió) segítségével, hogy biztosítsa a biztonságos munkakörnyezetet.

A Bluetooth -szal való hallásvédelem speciális tulajdonságai az a képesség, hogy a -et a Bluetooth segítségével audio eszközzel vagy mobiltelefonnal, valamint a fejhallgató gyakorlati vezérléseivel csatlakoztassuk. Tartalmaz egy integrált mikrofont, amely lehetővé teszi a telefon elvégzését, és lehetővé teszi a válasz működését, a fejhallgatón történő felvétel és a kiválasztási funkciókat.

A készülék magas súlyú kényelmet kínál az alacsony súlynak, az extra puha fülpárnáknak és a végtelenül állítható füldaraboknak köszönhetően, hogy minden fej alakjához tökéletesen illeszkedjen. Különösen alkalmas azoknak az embereknek, akiknek meg kell védeniük magukat a zajtól, például a mezőgazdaságban, az iparban, a kereskedelemben vagy az építési helyszíneken.

Áttekintés:

  • Védi a füleket a káros zajtól azáltal, hogy csökkenti a zajszintet
  • A Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi a kapcsolatot egy audioeszközzel vagy mobiltelefonnal
  • Integrált mikrofon a telefonhívásokhoz
  • Kiváló minőségű vigasztalás a könnyű súlynak és az állítható füldaraboknak köszönhetően

Műszaki adatok:

  • Zaj csökkentése: 29 vagy 31 decibel (BT verzió)
  • Bluetooth kapcsolat
  • Integrált mikrofon

A kézbesítés hatálya:

1x hallásvédelem Bluetooth-val (beleértve a mikro-USB töltő kábelt és az emelő kábelt (AUX))

GYIK

Mi teszi a hallásvédelmet a Bluetooth különlegessé?
A hallásvédelem a Bluetooth -szal egyesíti a nagy teljesítményű hallásvédelem és a vezeték nélküli fülhallgató funkcióit. Nemcsak kiváló védelmet nyújt a káros zaj ellen, hanem lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot az audioeszközökkel vagy a mobiltelefonokkal a Bluetooth -on keresztül.

ki a hallásvédelem a legmegfelelőbb Bluetooth -szal?
A Bluetooth -szal való hallásvédelem különösen alkalmas azok számára, akik hangos környezetben dolgoznak, például a mezőgazdaságban, az iparban, a kereskedelemben vagy az építkezéseken. Segít megvédeni a meghallgatást, miközben ugyanakkor lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatokat az audioeszközökkel és telefonokkal.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.