Kerbl Csizmamosó egy pillantásra:


Kerbl rendszerindító tisztító - alapos és higiéniai csomagtartó tisztításhoz

A Kerbl Boot Cleaner egy hasznos eszköz, amelyet kifejezetten úgy fejlesztettek ki, hogy alaposan és higiénikusan megtisztítsa a munkakörzetét. Ezzel a tisztább, makacs szennyeződést és maradékokat kissé eltávolítják, ami tiszta csizmához és egészségesebb munkakörnyezethez vezet.

A Kerbl rendszerindító tisztítójának egyik különleges tulajdonsága és előnye a felhasználó -barátság. A csomagtartó tisztítószernek vízcsatlakozása és csatlakozási lehetősége van a tisztításhoz vagy fertőtlenítőszerhez, amely lehetővé teszi az erőfeszítés nélküli és alapos tisztítást. Ez egy csúszás és biztos lábú, és rendelkezik egy zárójelben, hogy megtartsa, hogy a biztonság biztosítja a használat során. Robusztus rozsdamentes acélból készült, tartós és ellenálló. A csomagtartó tisztítószernek kopogtató keretével és öt robusztus kefével is rendelkezik, amelyek biztosítják a teljes tisztítást.

A KERBL csomagtartó tisztítója különösen alkalmas mindenkinek, aki hatékony megoldást keres a munkabizok, például a mezőgazdasági termelők, az építőmunkások vagy a kertészek tisztításához.

Áttekintés:

  • erőfeszítés, alapos tisztítás
  • Vízkapcsolat és csatlakozási lehetőség a tisztításhoz vagy fertőtlenítőszerhez
  • Csúsztassa meg és biztos lábbal, zárójelekkel, hogy tartsa
  • Robusztus rozsdamentes acél változat
  • Teljes tisztítás a fagyok és 5 robusztus kefe kopogtatása révén

Műszaki adatok:

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • kapcsolat: 1/2 "

A kézbesítés hatálya:

1x KERBL rendszerindító tisztító

GYIK

Melyek a Kerbl Boot Cleaner különleges tulajdonságai?
A Kerbl Boot Cleaner könnyed és alapos tisztítást kínál a munkacsizmák számára. Vízkapcsolattal és csatlakozási lehetőséggel rendelkezik a tisztításhoz vagy a fertőtlenítőszerhez. Ez is egy csúszás és biztos lábú, és robusztus rozsdamentes acél verzióval rendelkezik. Koporító keret és öt robusztus kefe biztosítja a teljes tisztítást.

Kinek a Kerbl rendszerindító tisztítója különösen megfelelő?
A Kerbl csomagtartó tisztítója különösen alkalmas mindenki számára, aki hatékony megoldást keres a munkacsizmák, például a mezőgazdasági termelők, az építőmunkások vagy a kertészek tisztítására.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.