Macskakaparó Katzenburg 37x37x30 cm párnával, beltéri macskakaparó egy pillantásra:


Katzenburg 37x37x30 cm párnákkal - a tökéletes ennivaló hely a macskához

A katzenburg hangulatos visszavonulásként szolgál a macskád számára. Funkciója egy biztonságos és barátságos helyet kínál, ahol a macskája pihenhet, pihenhet és aludhat. Ez a macskájának saját kis teret kínál a házában, ahol kényelmes és biztonságosnak érzi magát.

A Katzenburg két oldalsó nyílással rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a macska könnyű hozzáférését. Remizemőből készült rétegű, furnér bevonattal, amelyet könnyen meg lehet tisztítani. A fekvő felületen lévő eltávolítható párna további kényelmet biztosít és kézzel mosható. Ezenkívül a macska kastélyt könnyű összeszerelni, mert szétszerelt állapotban szállítják, és csak egyszerű dugó -összeállításra van szükség.

Minden macskatulajdonos számára, aki háziállatának magán- és barátságos helyet akar ajánlani, a Katzenburg az ideális választás. Akár lakásban, akár házban él, ez a macska kastély tökéletesen illeszkedik minden életkörnyezethez.

Áttekintés:

  • Két oldalsó nyílás
  • rétegelt lemez furnér bevonattal
  • Kiválasztható, kézi párna
  • Egyszerű dugó -in összeszerelés

Műszaki adatok:

  • Méretek: 37 x 37 x 30 cm
  • Anyag: rétegelt lemez, furnér
  • Párna mérete: 34 x 34 cm

A kézbesítés hatálya:

1x Katzenburg 37x37x30 cm párnákkal

GYIK

Mi a Katzenburg anyaga?
A Katzenburg rétegelt lemezből készült, furnér bevonattal, ami robusztus és könnyen tisztítható.

Mi a Katzenburg összeszerelése?
A Katzenburgot bontották le, és elakadhatók könnyen összeszerelhetők.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.