MIAMI gallér állítható egy pillantásra:


  • Stabil nylon szövet élénk színekben
  • masszív szerelvények
Gyártó "Kerbl Pet"

Engedje szabadjára a végtelen lehetőségeket a Kerbl Pet-tel - az utolsó szó a háziállatok szerelmeseinek!

A kutyák, macskák, rágcsálók és madarak széles választékával szolgálva, kínálunk egy sokszínű termékkínálatot, amely gazdagítja bundás barátaink életét.

A Kerbl Pet-nél megértjük, hogy a háziállatok nem csupán állatok; boldogságot és feltétel nélküli odaadást hoznak az életünkbe. Most eljött az ideje, hogy viszonozzuk azt a szeretetet és gondoskodást, amit tőlük Kapunk. Lépjen be a birodalmunkba, ahol a kedvence csodálatos termékek széles választéka várja, hogy az Ön és a háziállata igényeit Kielégítse.

Tápláló és finom ételektől az innovatív játékokig és kiegészítőkig mindent megtalál webáruházunkban, amire háziállata otthona számára szüksége Lehet. Minőségi elkötelezettségünk biztosítja, hogy minden termékünk gondosan megtervezett és kiváló elégedettséget és boldogságot nyújtjon hűséges Társainak.

Emellett büszkék vagyunk környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos Elkötelezettségünkre. Sok termékünk környezetbarát anyagokból készül, elősegítve az ember és az állat harmonikus Együttélését.

Csatlakozzon hozzánk ezen fantasztikus utazáson, és fedezze fel a Kerbl Pet világát még Ma. Hadd inspiráljon bennünket a háziállatok iránti szenvedélyünk, miközben megtalálja a tökéletes lehetőséget, hogy visszaadja szeretett Társainak. A Kerbl Pet-nél a háziállatok az elsők, mert ők semmi kevesebbet nem érdemelnek, mint a legjobbat!

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Póráz MIAMI 100 cm
Szín: zöld
Stabil nylon szövet élénk színekben masszív szerelvények

3 498 Ft*
Miami pánik heveder
Szín: szürke | Méret: 38-52 cm
Szökésbiztos a levehető derékpántnak köszönhetően normál hevederként is használható deréköv nélkül főleg nyugtalan és szorongó kutyáknak stabil nylon szövet

6 999 Ft*
MIAMI PLUS kutyahám
Méret: 60-75 cm
Stabil nylon szövet masszív szerelvények stabil és puha párnázás extrán robusztus kialakítás

4 665 Ft*
Nylon gallér MIAMI PLUS puha betéttel
Szín: szürke | Méret: 33-39 cm
Stabil nylon szövet masszív szerelvények stabil és puha párnázás betéttel extrán robusztus kialakítás

3 109 Ft*
Miami nyomkövető kutyapóráz 10m x 20mm
Keresés póráz Miami -t puha markolattal, 10 m x 20 mm - biztonság és kényelem az állatok számára A keresési póráz Miami puha fogantyúval narancssárga Biztonságos és kényelmes megoldást kínál a kutya futtatásához. Fő funkciója az, hogy irányítást nyújtson, míg kutyájának szabadon fedezheti és biztonságban lehet egyszerre. Puha fogantyúval és karabin horoggal a könnyű be- és kikapcsolás érdekében a póráz további kényelmet kínál az Ön számára. A robusztus nylon anyag biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot, még igényes körülmények között is. Az integráló kézhurok lehetővé teszi a kényelmes kezelést. Ezenkívül a póráz víz -epellens és szennyeződéses, amit tökéletesen csinálnak minden típusú kültéri kalandhoz a kutyájukkal. Áttekintés: Puha fogantyú és karabiner horog a kényelemhez és a felhasználó -barátsághoz Anyag: kemény nejlon viselése Integrált kézhurok Víz és szennyeződés -visszataszító Műszaki adatok: Hossz: 10 m Szélesség: 20 mm Anyag: Nylon A kézbesítés hatálya: 1x Keresés póráz Miami puha markolattal, 10 m x 20 mm GYIK Milyen anyagokat használnak a Miami keresési póráz előállításához? A Miami keresési vonal tartós nylon anyagból készül, amely tartósságáról és megbízhatóságáról ismert. a keresési póráz Miami víz és szennyeződés -visszataszító? Igen, a Miami Search póráz víz és szennyeződés -visszataszító, ami ideálisvá teszi a szabadtéri használatra.

6 999 Ft*
Kutya póráz MIAMI 100 cm
Szín: Fekete
Stabil nylon szövet élénk színekben masszív szerelvények

3 498 Ft*
Ólom póráz MIAMI 200 cm
Szín: zöld | Méret: 200 x 1.5 cm
Stabil nylon szövet élénk színekben masszív szerelvények

4 276 Ft*