Macskakaparódeszka Boon karton 22,4x26x26 cm egy pillantásra:


macska karcos tábla Boon karton 22,4x26x26 cm - A tökéletes játék és a karcos partner a macskához

A macska karcolólap -boon karton csodálatos funkcióval rendelkezik, hogy a macskának szórakoztató és biztonságos helyet kínáljon a játékhoz és a karcoláshoz. Ez kielégíti a macskájának természetes szükségességét, hogy élesítse karjait, és ugyanakkor interaktív játékélményt nyújtson.

Ez a karcolólap robusztus és tartós, de könnyű anyagból készül. Műanyag golyókkal van felszerelve harangokkal, amelyek serkentik a játékot és a karcolást. Ezenkívül a terméket külön macskás táskával szállítják, amely még jobban felhívja a macska figyelmét. A terméket dekoratív nyomtatási grafikával díszítik, amely minden szobában jól néz ki.

A macska karcolólap -kartonja a tökéletes választás azoknak a macskatulajdonosoknak, akik a bútorok karcolásához egészséges és szórakoztató alternatívát szeretnének kínálni macskáiknak. Ez egy nagyszerű lehetőség a környezetbarát kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára is, mivel újrahasznosítható hullámkarton anyagból készül.

Áttekintés:

  • műanyag golyók harangokkal
  • FEJEZET CATNIP BAG
  • Tartós és könnyű anyag
  • dekoratív nyomtatási grafika
  • Újrahasznosítható hullámkarton anyag

Műszaki adatok:

  • Méretek: 22,4 x 26 x 26 cm
  • Anyag: Újrahasznosítható hullámkarton anyag

A kézbesítés hatálya:

1x macska karcolólap Boon karton 22,4x26x26 cm

GYIK

Milyen anyagból készül a macska karcolódeszka boon karton?
A Cat Scratch Boon Boon karton robusztus és tartós, de könnyű, újrahasznosítható hullámkarton anyagból készül.

Mely további elemek szerepelnek a Cat Scratch Boon Boon Cardboardban?
A Cat Scratch Boon Boon Cardboard műanyag golyókkal rendelkezik, csengővel, és egy különálló macskás táskával érkezik, amely felhívja a macskád figyelmét.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.