Filzino ablak kennel 70x26x26 cm egy pillantásra:


ablakágy Filzino 70x26x26 cm - Cozy nézőpont a macskához

A ablakágy filzino egyedülálló funkciót teljesít azzal, hogy a macskának hangulatos kilátást nyújt, amely lehetővé teszi a csodálatos panorámás kilátást. Ez a macskának megnövekedett kikötőhelyet kínál, amely segíti a környezetét, és ugyanakkor kényelmes pihenőhelyet biztosít.

A filzino ablakágyat a speciális rögzítő mechanizmus jellemzi. Szívó csészékkel könnyen rögzíthető az ablakokhoz, dupla üvegezéssel vagy szigetelő üvegezéssel. Ezenkívül tartalmaz egy különálló belső párnát (30 x 18 cm), amely további kényelmet nyújt a macskának. Filcből készült, ez az ágy kényelmes és meleg felületet kínál a macskád számára.

A Filzino ablakágy minden macskatulajdonos számára ideális, akik egyedülálló és barátságos pihenőhelyet és megfigyelést akarnak felajánlani a macskáiknak anélkül, hogy kihasználnák az értékes alapterületet. Kompakt méretének köszönhetően minden szobába tökéletesen illeszkedik.

Áttekintés:

  • Szívó melléklet a Windowshoz
  • Beleértve a különálló belső párnákat
  • A kényelmes filc anyagból
  • Kompakt méret

Műszaki adatok:

  • Méretek: 70 x 26 x 26 cm
  • Belső párnaméretek: 30 x 18 cm
  • Anyag: filc

A kézbesítés hatálya:

1x ablakágy Filzino 70x26x26 cm

GYIK

Hogyan van rögzítve a Filzino ablakágy?
A Filzino ablakágyat szívócsészékkel rögzítik az ablakon, dupla üvegezéssel vagy szigetelő üvegezéssel.

Vannak -e további kényelmi elemek a filzino ablakágyban?
Igen, a Filzino ablakágy különálló belső párnát tartalmaz, amely további kényelmet nyújt a macskának.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.