Szizál kaparószőnyeg fogantyúhoz 66x25 cm egy pillantásra:


Scratch szőnyeg a szizális, 66x25 cm -es ajtófogantyúkhoz - hatékony védelem a bútorok számára és az optimális karcolás a macskák számára

A SISAL -ból készített ajtófogantyúk karcolás szőnyege a macskák számára megfelelő felületet kínál a karcoláshoz és a játékhoz, miközben megvédi a bútorokat és a szőnyegeket a lehetséges sérülésektől. Ez a termék ideális a macskájának természetes szükségletének megkarcolására, és ugyanakkor hozzájárul a ház védelméhez.

Ennek a kaparó szőnyegnek van egy speciális szizális karcfelülete, amely ideális a macskának éles karmaihoz, robusztussága és tartóssága miatt. Ezenkívül felszerelve van egy rögzítőzsinórral az ajtófogantyúhoz és egy játékforráshoz, amely további ösztönzést kínál a macska lejátszásához és interakciójához.

A termék tökéletes a macskatulajdonosok számára, akik szeretnének háziállatuknak a játékhoz és a karcoláshoz, miközben védik a lakóteret. Kompakt méreteivel ideális apartmanokhoz és kisebb szobákhoz.

Áttekintés:

  • Sizális karcfelület
  • beleértve a rögzítőzsinórot és a játékrugót,
  • védi a bútorokat és a szőnyegeket
  • Kompakt méret

Műszaki adatok:

  • Méretek: 66 x 25 cm
  • Anyag: SISAL

A kézbesítés hatálya:

1x karcos szőnyeg a szizális, 66x25 cm

ajtófogantyúhoz

GYIK

Melyik anyagot használják a SiSal ajtófogantyújának karcolásához?
A szizális ajtófogantyúkás szőnyeg erős és tartós szizális anyagból áll, amely ideális a macska karmaihoz.

mely kiegészítő alkatrészeket tartalmaznak a SiSal ajtófogantyújának karcolás szőnyegében?
A SISAL ajtófogantyújának karcos szőnyege rögzítőzsinórral és egy játékrugóval érkezik, amely további szórakozást és interakciót kínál a macskád számára.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.