Macskakefe 20 cm egy pillantásra:


kefe 20 cm macskákhoz - egy sugárzó és egészséges szőrhöz

A macskák 20cm kefe nélkülözhetetlen ellátási kiegészítők minden macskatulajdonos számára. Ez arra szolgál, hogy eltávolítsa a legfinomabb porrészecskéket a macskájának szőréből, amely elősegíti a szőrme ragyogását és az általános szőrme egészségének előmozdítását.

Ennek a macskakefének az egyik különleges előnye az ergonómiailag alakú fogantyúja. Ez oldalsó gumi csapokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az optimális kezelést. Függetlenül attól, hogy igaza van, vagy balkezes, ez a kefe kényelmes a kezében, és egyszerű és kellemes feladatot tesz.

A kefe szintetikus sörtékkel rendelkezik, amelyeket kifejezetten a legfinomabb porrészecskék eltávolítására és a macska szőrme ragyogására terveztek. Gyengédek a macskád szőrén és bőrén, így biztos lehet benne, hogy a macskád minden gondozási ülésen élvezi a legjobb kényelmet.

Áttekintés:

  • Eltávolítja a legfinomabb porrészecskéket, és a prém ragyogást mutat
  • Ergonómiailag alakú fogantyú oldalsó gumi lamellával
  • Anyag sörték: szintetikus

Műszaki adatok:

  • Hossz: 20 cm
  • Sörte Anyag: Szintetikus

A kézbesítés hatálya:

1x kefe 20 cm macskákhoz

GYIK

Hogyan használhatom a kefét a macskám szürke gondozására?
A kefe könnyen használható. Egyszerűen eltávolíthatja őket a macskájának szőrén keresztül, hogy eltávolítsa a legfinomabb porrészecskéket, és a prém ragyogjon.

Milyen anyaggal rendelkeznek a kefe sörtékei?
A kefe sörték szintetikából készülnek, amelyek célja a legfinomabb porrészecskék eltávolítása.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.