Vacation kutyahordozó hátizsák 43x24x30cm, szürke/kék egy pillantásra:


Száz hátizsák nyaralás 43x24x30cm, szürke/kék - praktikusabb és kényelmesebb szállítás a háziállathoz

A száz hátizsákos vakáció egy 2-a-1-es megoldás, amely hátizsákként és hordtáskaként szolgál, és ideális kis kutyák vagy macskák szállításához. Hálózati betétekkel rendelkezik, amelyek biztosítják a jó légáramlást, és ezáltal növelik háziállat kényelmét vezetés közben.

A táska folyamatosan állítható és párnázott vállszíjával, valamint derékszélével rendelkezik az optimális üléshez és tartáshoz. A megnövekedett hát- és alapterület biztosítja a további kényelmet mind az emberek, mind az állat számára. Az integrált rövid vonal biztonságosan tartja háziállatát a hátizsákban, és megakadályozza, hogy kiugrjon.

A száz hátizsák mindkét oldalról és felülről kinyitható, és a fogantyúval is használható hordtáskaként. Az oldalsó zsebek és egy külön mobiltelefon -zseb a vállpánton gyakorlati tárolóhelyet kínál az edények számára. Robusztus, szennyeződéses és könnyen tisztítható Oxford-szövetből készült hátizsák tartós és könnyen gondozható.

Áttekintés:

  • 2-in-1 hátizsák és táska
  • Hálózati betétek a jó légáramláshoz
  • Állítható, párnázott vállszíj és derék öv
  • megerősített hát- és talajterület
  • Integrált rövid vonal a biztonsághoz
  • oldalsó zsebek és különálló mobiltelefon -zseb
  • Robusztus, piszokporpellens Oxford szövet

Műszaki adatok:

  • Anyag: Oxford szövet
  • Mérés: 43x24x30 cm

A kézbesítés hatálya:

1x száz hátizsák vakáció 43x24x30cm, szürke/kék

GYIK

Hogyan adaptálhatom a száz hátizsák vakációt a méretemhez?
A hátizsáknak folyamatosan állítható és párnázott vállszíjával, valamint derékszélével rendelkezik az optimális üléshez és tartáshoz.

Hogyan tisztíthatom meg a kutya hátizsák nyaralását?
A hátizsák robusztus, szennyeződésen alapuló oxford szövetekből készül, amelyeket könnyen tisztítható.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.