Vacation 38x29x25cm kerékpáros kutyahordozó táska, szürke/kék egy pillantásra:


kutya kerékpáros zseb vakáció 38x29x25cm, szürke/kék - sportos és biztonságos szállítás a kedvtelésből tartott állatok számára

A kutya kerékpáros táska nyaralása egy sportos kerékpáros kosár, amely megkönnyíti a kerékpáron lévő kis kutyák vagy macskák szállítását. Gyors és egyszerűen rögzíthető a kormányhoz, és biztonságos helyet kínál háziállatának vezetés közben. Állítható rövid vonalat tartalmaznak, hogy megakadályozzák az ugrást.

A táskának van egy megerősített padlója és egy lágy plüss belső tere, amely biztosítja a háziállat kényelmes szállítását. A kormányfutó tartója megakadályozza a billenést és a hullámzást, míg a palack konzol és a rekesz gyakorlati tárolóhelyet kínál további edények számára.

A kerékpáros táska robusztus, szennyeződéses és mosható Oxford-szövetekből készül, így tartós és könnyen gondozható. A kivehető, mosható padló párna plüss, további kényelmet kínál a háziállat számára. A táskának fényvisszaverődései vannak az alkonyat vagy a rossz megvilágítási körülmények között.

Áttekintés:

  • Sportos kerékpárkosár kis kutyák vagy macskák számára
  • Könnyen rögzíthető a kormányhoz
  • Beleértve a biztonsághoz igazítható rövid vonalat
  • megerősített padló és puha plüss belső tér
  • Távtartó a kormányhoz
  • palacktartó és további rekeszek
  • Robusztus, szennyeződéses és mosható Oxford -szövetekből készül,
  • Kivehető, mosható padlópárna
  • Reflectorok a kiegészítő biztonsághoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: Oxford szövet, lágy plüss
  • Mérés: 38x29x25 cm

A kézbesítés hatálya:

1x kutya kerékpáros zseb vakáció 38x29x25cm, szürke/kék

GYIK

Hogyan rögzíthetem a kutya kerékpárzsák nyaralását a kerékpárhoz?
A kerékpáros táskát könnyű rögzíteni a kormányhoz, és egy távtartóval rendelkezik, amely megakadályozza a billenést és a hullámzást.

Hogyan érdekelek a kutya kerékpárzsákok nyaralását?
A táska robusztus, szennyeződéses oxford szövetekből készül, amelyek mosható. A cserélhető padlópárna könnyen eltávolítható és tisztítás céljából mosható.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.