Vacation autós kutyahordozó táska 44x35x30cm, szürke/kék egy pillantásra:


Autós üléssák nyaralása 44x35x30cm, szürke/kék - Biztonság és kényelem a háziállat számára az útban

A autó üléssák nyaralása biztonságos és kényelmes szállítási megoldást kínál háziállatához vezetés közben. A robusztus megerősített falaknak, valamint az öv és a fejtámla rögzítésének köszönhetően a kedvtelésből tartott állatok biztonságosan maradnak a helyén. A táskának integrált rövid vonala van, hogy megakadályozzák a kutya kiugrását.

Robusztus, szennyeződéses Oxford-szövetből készült, az autó üléssák tartós és könnyen gondozható. A cserélhető plüss padlópárna további kényelmet kínál háziállatához, és könnyen megtisztítható. A tetejére zárható hálózat beillesztése biztosítja az optimális légkeringést.

Különböző táskákkal és rekeszekkel az autóülés táska további tárolóterületet kínál a kezekhez, játékokhoz és egyéb szükségletekhez. A folyamatosan állítható kopás és a vállszíj megkönnyíti az autón kívüli szállítást. A táska tökéletes nyaraláshoz, mert szállítási és hordozó táskaként, kosárként és alvóhelyként szolgál. Ha nincs használatban, akkor szétszerelhető és a helymeghatározás -a szállított táskában történő letöltés.

Áttekintés:

  • Robusztus megerősített falak és rögzítés az övre és a fejtámlára
  • Integrált rövid vonal a biztonság érdekében
  • Robusztus, szennyeződéses Oxford szövetekből készül,
  • Kivehető, mosható padlópárna plüss
  • Zárható hálózati beszúrás az optimális légáramláshoz
  • Különböző táskák és rekeszek további tárolóterülethez
  • Végtelenül állítható viselési és vállszíj
  • Szárazott és a térfogadás -a mellékelt táska beilleszthető

Műszaki adatok:

  • Anyag: Oxford szövet, plüss
  • Mérés: 44x35x30cm

A kézbesítés hatálya:

1x autó üléssák nyaralása 44x35x30cm, szürke/kék

GYIK

Hogyan biztosíthatom a kedvtelésből tartott állataimat az autóüléses táskában?
A táska robusztus megerősített falakkal rendelkezik, és rögzíthető az övre és a fejtámlára. Az integrált rövid vonal megakadályozza, hogy a háziállat kiugrjon.

Hogyan vigyázhatok az autóülés táskájára?
A táska robusztus, szennyeződéses Oxford szövetekből készül. A cserélhető padlópárna könnyen eltávolítható és tisztítás céljából mosható.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.