Vakáció elülső kutyás hátizsák 31x24x38 cm, szürke/kék egy pillantásra:


Kutya elülső vivőzsák vakáció 31x24x38cm, szürke/kék - tökéletes sétákhoz és kirándulásokhoz

A kutya elülső hordtáska nyaralása kiváló választás sétákhoz és kirándulásokhoz a kedvenc négy -látott barátjával. Végtelenül állítható, ergonómiailag elrendezett és párnázott vállpántokkal, valamint derékszelével rendelkezik az optimális üléshez és támaszhoz. Nem számít, hová megy, a háziállat biztonságos és kényelmes.

Az első hordozó táska tartós és mosható Oxford -szövetekből készül, ami tartós és könnyen gondozható. A puha plüssből készült cserélhető padlószőnyeg további kényelmet kínál a háziállat számára, és 30 ° C -on mosható. A megerősített háta biztosítja a magas szintű kényelmet, amíg Ön és háziállata úton vannak.

A hálózati betétek biztosítják az optimális légáramlást, amely a kedvtelésből tartott állatait hűvösen és kényelmesen tartja, míg az állítható rövid vonal biztosítja a biztonságot. A kiegészítő táska elegendő tárolási lehetőséget kínál a kezelésekhez, játékokhoz vagy más alapvető elemekhez. A tetején lévő nyílás alagút felvonulása állítható be, és megkönnyíti a háziállat be- és kijutását.

Áttekintés:

  • Végtelenül állítható, ergonómiailag elrendezett és párnázott vállpántok
  • Tartós és mosható Oxford -szövetből készül,
  • Lágy plüssből készíthető padlószőnyeg, 30 ° C -on mosható
  • Visszaállítva a magas vigasztaláshoz
  • Hálózati betétek az optimális légáramláshoz
  • beleértve. Állítható rövid vonal és kiegészítő táska a tárolási lehetőségekhez

Műszaki adatok:

  • Anyag: Oxford szövet, lágy plüss
  • Méretek: 31x24x38 cm
  • gondozás: referencia 30 ° C -on mosható

A kézbesítés hatálya:

1x kutya elülső szállító táska 31x24x38cm, szürke/kék

GYIK

Melyik funkció teljesíti a kutya első hordozó táskáját?
A kutya elülső hordtáska nyaralása biztonságos és kényelmes módszert kínál a háziállat sétákon vagy kirándulásokon történő viselésére.

Hogyan érdekelek a kutya elülső vivőzsák vakációja?
A hordozó táska mosható oxfordi szövetből készül, és a cserélhető padlószőnyeg 30 ° C -on mosható. Tehát a táska tiszta és higiénikus marad.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.