Ugrás a fő tartalomra

utazási szőnyeg Marie 112x67 cm - Kényelem a kutyájának, a környezet védelme

A utazási szőnyeg Marie nemcsak kényelmes fekvő szőnyeg, hanem produktív hozzájárulás a környezetvédelemhez. Töltésük 100% -ban újrahasznosított kedvtelésből tartott palackokból áll, ami különösen fenntartható választássá teszi.

Az utazási szőnyeg fedele 50% -ban újrahasznosított PET -palackokból és 50% poliészterből készül. A kedvtelésből tartott palackokat megtisztítják, aprítják, granulátummá alakítják, és végül olyan művészeti szálakká dolgozják fel, amelyeket a referencia töltése vagy részein újrafelhasználnak. Ez a reproduktív folyamat figyelemre méltó robusztusságot ad az utazási szőnyegnek.

A Marie utazási szőnyeg kialakítása a praktikusság felé irányul: gyorsan fel lehet gördülni, és egy tövis csatával könnyen rögzíthető. A kényelmes fogantyúval ideális utazáshoz vagy kirándulásokhoz. Ezenkívül a szőnyeg váltható és kézi, ami megkönnyíti a gondozást.

Áttekintés:

  • 50% -ban újrahasznosított PET -palackokból és 50% poliészterből készült borítás
  • 100% -os töltés az újrahasznosított PET -palackokból
  • Robusztus a reproduktív folyamatnak köszönhetően
  • Gyorsan gördíthető és rögzíthető a tövis csatával
  • fogantyúval és válthatóval

Műszaki adatok:

  • Anyag: 50% újrahasznosított PET -palackok, 50% poliészter
  • Méretek: 112x67 cm
  • gondozás: kézzel mosható

A kézbesítés hatálya:

1x utazási szőnyeg Marie 112x67 cm

GYIK

Mit csinál a Marie utazási szőnyeg környezetbarát?
Az utazási szőnyeg kitöltése és fedele újrahasznosított PET -palackokból áll, amelyek erőforrásokat takarítanak meg és csökkentik a hulladékot.

Hogyan érdekelek a Marie utazási szőnyeggel?
Az utazási szőnyeg kézzel mosható, ami megkönnyíti és kényelmessé teszi a tisztítást.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


A Kerbl több mint 50 éves tapasztalatát a legmodernebb innovációval ötvözi, hogy kiváló minőségű és megbízható mezőgazdasági termékeket kínáljon Önnek. Legyen szó állati kiegészítőkről, lovas- és kisállat-kellékekről vagy istállók és farmok megoldásairól – a Kerbl átfogó választéka minden igényt kielégít. A márka a funkcionalitást és a tartósságot jelenti, és segít mindennapi életének hatékonyabbá tételében. Használja ki a személyre szabott megoldásokat, amelyek lenyűgözik a szakértelemmel és a fejlett technológiával.