Maxi Safe LED nyakörv nylon hossza 65 cm egy pillantásra:


  • 2 villogó fokozat vagy folyamatos fény választható
  • USB-kábellel újratölthető akkumulátor
  • beleértve USB kábel
  • Egyenként rövidíthető, nyakkörfogat max 65 cm
  • A gazdaságos LED technológiának köszönhetően akár 5 óra villogó fény és akár 3 óra folyamatos világítás
  • masszív és könnyen tisztítható nylon anyagból készült
Gyártó "Kerbl Pet"

Engedje szabadjára a végtelen lehetőségeket a Kerbl Pet-tel - az utolsó szó a háziállatok szerelmeseinek!

A kutyák, macskák, rágcsálók és madarak széles választékával szolgálva, kínálunk egy sokszínű termékkínálatot, amely gazdagítja bundás barátaink életét.

A Kerbl Pet-nél megértjük, hogy a háziállatok nem csupán állatok; boldogságot és feltétel nélküli odaadást hoznak az életünkbe. Most eljött az ideje, hogy viszonozzuk azt a szeretetet és gondoskodást, amit tőlük Kapunk. Lépjen be a birodalmunkba, ahol a kedvence csodálatos termékek széles választéka várja, hogy az Ön és a háziállata igényeit Kielégítse.

Tápláló és finom ételektől az innovatív játékokig és kiegészítőkig mindent megtalál webáruházunkban, amire háziállata otthona számára szüksége Lehet. Minőségi elkötelezettségünk biztosítja, hogy minden termékünk gondosan megtervezett és kiváló elégedettséget és boldogságot nyújtjon hűséges Társainak.

Emellett büszkék vagyunk környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos Elkötelezettségünkre. Sok termékünk környezetbarát anyagokból készül, elősegítve az ember és az állat harmonikus Együttélését.

Csatlakozzon hozzánk ezen fantasztikus utazáson, és fedezze fel a Kerbl Pet világát még Ma. Hadd inspiráljon bennünket a háziállatok iránti szenvedélyünk, miközben megtalálja a tökéletes lehetőséget, hogy visszaadja szeretett Társainak. A Kerbl Pet-nél a háziállatok az elsők, mert ők semmi kevesebbet nem érdemelnek, mint a legjobbat!

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Maxi Safe póráz 100 cm
Szín: narancs
kerek fonott, robusztus póráz kiváló minőségű nylon anyagból készült

3 885 Ft*
Maxi Safe slip zsinór 170 cm
Szín: narancs
kerek fonott, robusztus póráz Kiváló minőségű nylon anyagból készült gallérral és feszültséghatárolóval

4 663 Ft*
Maxi Safe narancssárga 12x2,7 cm-es LED-es biztonsági szalag
LED biztonsági sáv Maxisafe Orange 12x2.7cm - Láthatóság és biztonság minden lépéssel A LED biztonsági sáv Maxisafe narancssárga 12x2.7cm nélkülözhetetlen kiegészítők mindenki számára, aki értékeli a biztonságot a sötétben. Csatlakozható a gallérhoz, a vászonhoz vagy a ruházathoz, és növeli a láthatóságot és ezáltal a biztonságot, ha gyaloglás vagy kocogás rossz megvilágítási körülmények között. fényes LED -es lámpái miatt. Ez a LED biztonsági zenekar speciális tulajdonságokat és előnyöket kínál. Két villogó üzemmódja van, vagy állandó fényként állítható be. Legfeljebb 500 méter láthatósággal biztosítja, hogy Ön és háziállatának jól látható legyen más úthasználók számára. Ezen felül védelmet nyújt a fröccsöntő víz ellen, és egy már használt akkumulátorral rendelkezik. A LED biztonsági zenekar különösen a kutyatulajdonosok, a futók és mindenki számára ajánlott, aki gyakran rossz világítási körülmények között utazik. Áttekintés: Növeli a láthatóságot és a biztonságot rossz világítási körülmények között Két villogási mód és állandó fénymód Legfeljebb 500 méter láthatósága Ideális a kutyatulajdonosok és a futók számára Műszaki adatok: Anyag: Világos és víz -reprezentens anyag Szín: narancs Méret: 12x2,7 cm A kézbesítés hatálya: 1x LED biztonsági sáv Maxisafe narancssárga 12x2.7cm GYIK Melyik funkció teljesíti a LED Security Band Maxisafe narancssárga 12x2.7cm? A LED -es biztonsági szalag növeli a láthatóságot és a biztonságot a rossz világítási körülmények között, ha gallérhoz, vászonhoz vagy ruházathoz rögzíti. Kinek a LED biztonsági sáv a Maxisafe Orange 12x2.7cm speciális? A LED -es biztonsági kötet különösen a kutyatulajdonosok, a futók és mindenki számára ajánlott, aki gyakran rossz világítási körülmények között van.

3 885 Ft*