Elektromos kerítéstekercselő 3:1 egy pillantásra:


A sebességváltók háromszor lefordítva - a hatékony és célzott vezetékes útmutatáshoz

A Gearbox PEL 3-szor lefordított jelentős időt takarít meg a háromszoros fordításán keresztül. Úgy tervezték, hogy a huzalvezetőt pontosan és hatékonyvá tegye, és ezért nélkülözhetetlen eszköz mindenkinek, aki a vezetékkezelési munkához kapcsolódik.

A Gearbox PEL -nek speciális szeme van a célzott vezeték -útmutatáshoz. A ütés -rezisztens műanyagból garantálja a hosszú távú felhasználást, és ellenáll a mindennapi stressznek a munka területén. Van egy robusztus acél hajtókar, amely biztosítja az egyszerű és hatékony működést.

A megbízható rögzítési választékának köszönhetően a Gearboxher mindig biztonságosan rögzítve, a munkaterheléstől függetlenül. Ez ideális választássá teszi a szakemberek számára, és az önmaga számára, aki értékeli a hatékonyságot, a megbízhatóságot és a tartósságot.

Áttekintés:

  • Időmegtakarítás 3-szoros fordítással
  • Különleges szemüveg a célzott vezeték -útmutatáshoz
  • Impact -rezisztens műanyag hosszú távú felhasználásra
  • Robusztus acél hajtókar
  • Megbízható biztonsági dió

Műszaki adatok:

  • fordítás: 3 -szor
  • Anyag: blot -rezisztens műanyag, acél hajtókar

A kézbesítés hatálya:

1x sebességváltó pel 3 -szor lefordított

GYIK

Mi az előnye a Gearboxher háromszoros fordításának?
A háromszoros fordítás jelentős időmegtakarítást kínál, ami a Gearbox Haspel hatékony eszközévé teszi a vezetékes útmutatót.

Milyen anyagból készül a sebességváltó?
A sebességváltó ütés -rezisztens műanyagból készül, és robusztus acél hajtókarral rendelkezik a hatékony működéshez.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.