Ugrás a fő tartalomra

kötőanyag -rugózó készlet 8 -rész - biztosíték és rögzítés Easy -tól

A kötőanyag-készlet 8-PART egy sokoldalú eszköz, amelyre szükség van, ahol további biztonsági mentés vagy rögzítés szükséges. Professzionális terhelést kínál a mindennapi életben és a sokféleséggel és a minőségével.

A készlet különféle típusú kötőszíjakat és expander -t tartalmaz: 4 Expander és 4 kötőszíj különböző verziókban, szorító zárral, racsnis és s horgokkal. Ez a széles választék lehetővé teszi a professzionális terhelések biztosítását, függetlenül az alaktól és a méretétől.

A sokoldalúságának köszönhetően a kötőszekrény -készlet ideális segítséget nyújt az autók, pótkocsik, kerékpárok, teherautók és furgonok rakományának mozgatásához vagy rögzítéséhez. Függetlenül attól, hogy szakmai vagy otthoni javítás, ez a készlet tökéletes mindenkinek, aki értéket ad a biztonsághoz és a hatékonysághoz.

Áttekintés:

  • 8 részből álló szorítószalag-készlet a professzionális terhelés rögzítéséhez
  • 4 expander és 4 rögzítő hevedert tartalmaz különböző verziókban
  • Ideális a járművek rakományának mozgatásához és rögzítéséhez
  • A biztonsági előírások betartása (TUV-PS PPP50019, DIN EN 12195-2)

Műszaki adatok:

  • Alkatrészek száma: 8
  • Cikkek tartalmaztak: 4 Expander, 4 kötőszíj (szorító zárral, racsnis és s-hook)
  • Biztonsági szabványok: Az Expander tesztelve a TUV-PS PPP50019 szerint, a DIN EN 12195-2 szerint ellenőrzött kötő hevederek.

A kézbesítés hatálya:

1x kötőszíj-készlet 8 részben

GYIK

Mit tartalmaz a kötőanyag -készlet?
A szett 4 expander és 4 kötőszekrényt tartalmaz különböző verziókban, szorító zárral, racsnis és s-hooks-szal.

Mire lehet használni a 8 részes fehérneműkészletet?
A rögzítő hevederkészlet sokoldalú, például eltávolításokhoz vagy az autók, pótkocsik, kerékpárok, teherautók és furgonok rakományának rögzítéséhez.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Gyártó

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.