Fém borjúszívó tüskék nélkül egy pillantásra:


szarvasmarha szívószívó fém - stressz -mentes szívás megszüntetése a szarvasmarhának

A szarvasmarha -szívó tamer fém hatékony eszköz a szívás abbahagyásának stresszmentessé a szarvasmarhák során. Elsődleges funkciója egy olyan mechanikus gát létrehozása, amely megakadályozza a kölcsönös szopást anélkül, hogy étkezéskor befolyásolná az állatot.

Lapos alakjának és sima felületének köszönhetően a szarvasmarha -szívóhordozás akadálytalan takarmányt és vízfelvételt tesz lehetővé. Ez hozzájárul ahhoz a tényhez, hogy az állat nem korlátozott az étkezéskor, és a súlygyarapodás felgyorsul. Különleges tulajdonsága a egyszerű és szerszám -mentes tavaszi mechanizmus a csatoláshoz, amely további kényelmet és felhasználó -barátságot biztosít.

A szarvasmarhák szívószalagja különösen alkalmas szarvasmarha -tartók számára, akik hatékony és állati módszert keresnek a szívás megszüntetésére. A tüskés kialakítás biztosítja a stresszmentes elválasztási folyamatot és elősegíti az állat kútját.

Áttekintés:

  • Hatékony mechanikai gát a kölcsönös magánélet ellen
  • lehetővé teszi az akadálytalan takarmányt és a vízfelvételt
  • Egyszerű és tompa kötődés a tavaszi mechanizmusnak köszönhetően
  • Stressz -szabad elválasztási folyamat tüskék nélkül

Műszaki adatok:

  • Anyag: fém
  • Rugó mechanizmus a csatlakoztatáshoz

A kézbesítés hatálya:

1x szarvasmarha szívószívó fém

GYIK

Hogyan működik a szarvasmarha -szívó fém?
A szarvasmarhák szívószalagja mechanikus gátként működik, amely megakadályozza a kölcsönös szárát. Lapos alakjának és sima felületének köszönhetően akadálytalan takarmányt és vízfelvételt tesz lehetővé.

Hogyan kapcsolódik a szarvasmarha -szívószívó?
A szarvasmarha -szívószívó egyszerűen és szerszámok nélkül csatolható egy integrált rugó mechanizmusnak köszönhetően.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.