Hátsó hordozó olíva zöld, dugaszolható csatlakozó 89x58,5x20 cm egy pillantásra:


A szállításhoz elengedhetetlen társod a környéken: A vadász hátsó hordozója dugó -in tengelykapcsolóval

Fedezze fel az ideális segítőt a környéken lévő összes szállítási feladathoz: a hátsó hordozó olajbogyó -zöld tengelykapcsolóval. Gyakorlati megoldásként az összes szállítási igénye számára, akár megölt játék, Kirrgut vagy más áruk számára, a vadászat ezen vadászatát átrendezi a gyermekjátékhoz.

A hátsó hordozónk különleges előnye a lenyűgöző ellenálló képesség . Az autó -tartó terhelésétől függően lehetővé teszi a nehéz terhelések egyszerű szállítását. A súlya csak körülbelül 9 kg , meglepően könnyű.

A hátsó hordozó vadul lenyűgözi nemcsak annak funkciójával, hanem vonzó megjelenésével is. Az olajzöld bevonat hatékony korrózióvédelem kínál, és növeli a karcolások, dudorok és kopás ellenállását. Ezenkívül ez a bevonat megkönnyíti a takarítást és a karbantartást.

A 89x58,5x20 cm mérésével a vadászat a hátsó hordozók számára elegendő helyet kínál a szállítási áruk számára, anélkül, hogy terjedelmes lenne. A legtöbb játékkal és az univerzális tálcával való kompatibilitása nagy rugalmasságot kínál Önnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a hátsó hordozót világítás nélkül szállítják.

Áttekintés:

  • A hátsó hordozó vadon élő, dugó -tengelykapcsolóval vad, Kirrgut szállításához & amp; Co.
  • Lenyűgöző ellenálló képesség - Súlyos terhelésekhez, a pótkocsi -támogatási terheléstől függően
  • Olívazöld bevonat - korrózióvédelem, megnövekedett ellenállás
  • Kompatibilis a legtöbb játékkal és az összes -cél tálcákkal - nagy rugalmasság a használatban
  • Szállítás világítás nélkül

Méretek:

  • Hossz: 89 cm
  • Szélesség: 58,5 cm
  • Magasság: 20 cm
  • Súly: kb. 9 kg

A kézbesítés hatálya:

  • 1x hátsó hordozó olajbogyó zöld 89x58,5x20 cm
  • 1x plug -in -tengelykapcsoló

Mennyire nehéz a vadászat hátsó hordozója 89x58,5x20 cm ? < / Strong>
A hátsó hordozó súlya kb. 9 kg, ami elég egyszerűvé teszi a könnyű szállításhoz és az összeállításhoz.

Milyen árukat szállíthatok a Hunt hátsó hordozóval?
A hátsó hordozó ideális az elpusztult játék, a Kirrgut és az Ön más áruk szállításához. Nagy ellenálló képessége, valamint a legtöbb játékkal és az univerzális tálcákkal való kompatibilitás miatt nagyon sokoldalú.

megvilágítás a hátsó hordozóval?
Nem, a hátsó hordozót világítás nélkül szállítják. Ha további megvilágításra van szüksége, azt javasoljuk, hogy vásárolja meg külön -külön.

További eszközökre van szükségem a hátsó hordozó összeszereléséhez?
Nem, a hátsó vivő egy dugó -in -összekötővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű és gyors összeszerelést.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.