Camo Net 1,5 x 3 m egy pillantásra:


álcázási hálózat 1,5 x 3 m: Tökéletes álcázás a vadászati ​​beállításhoz

A álcázási hálózat 1,5 x 3 m teljesíti a vadászati ​​beállítások álcázásának fontos funkcióját, és ezáltal lehetővé teszi a zavartalan és sikeres vadászatot. Kiváló minőségű levélvilágításának köszönhetően a hálózat ideális a rejtekhelyek álcázásához, a galamb adatvédelmi képernyőjéhez vagy a megrázkódtatáshoz.

Ennek az álcázási hálózatnak a speciális tulajdonsága a zaj minősége. Ez a szolgáltatás különösen fontos, hogy ne üldöztesse a vadon élő állatokat. Ezért az álcázási hálózat kiváló választás a szenvedélyes vadászok számára, és mindenki számára, aki zavaró és csendes vadászatra támaszkodik.

Az álcázási hálózat 100% poliészter készül. Ez az anyag tartósságáról és robusztusságáról ismert, még igényes kültéri körülmények között is.

Áttekintés:

  • Kiváló minőségű levéltarifa
  • Ideális a rejtekhelyek álcázásához, a galamb vagy a varjú vadászat adatvédelmi képernyőjéhez
  • A zaj alacsony
  • Anyag: 100% poliészter

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% poliészter
  • Méretek: 150 x 300 cm

A kézbesítés hatálya:

1x álcázási hálózat 1,5 x 3 m

GYIK

Hogyan tisztíthatom meg és karbantarthatom az álcázási hálózatot 1,5 x 3 m?
A pontos gondozási és tisztítási utasítások a gyártótól függően változhatnak. Javasoljuk, hogy figyelje meg a zárt ápolási utasításokat.

Használhatom -e az álcázási hálózatot 1,5 x 3 m más szabadtéri tevékenységekhez?
Igen, az álcázási hálózat más szabadtéri tevékenységekhez is alkalmas, amelyekben az álcázás kívánatos, például a vadállatok fényképezéséhez.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.