Fox Bait (500 ml) egy pillantásra:


Fuchslock Agent 500 ml: Megbízható partnere a sikeres vadászathoz

Fedezze fel a Fox Lock Agent 500 ml erejét, ideális megoldást azok számára, akik vadásznak vagy csak meg kell tartaniuk ezeket a lényeket sakkban. A természetes alkatrészek alapján és a legmagasabb minőségi előírások szerint gyártott termék nélkülözhetetlen szövetségese a róka és a martens jelenlétének hatékony kezelésére a környéken.

azzal a szándékkal fejlesztették ki, hogy ellenállhatatlan kísértést hozzon létre a róka és a marten számára. A gondosan kifejlesztett specifikus összetétele olyan anyagokat használ, amelyek utánozzák a természetes esszenciákat, amelyeket ezek az állatok kedvelnek, ami a permetünket vitathatatlan hatékonyság vonzóvá teszi.

A felhasználás egyszerű és intuitív: egyszerűen permetezzen be a csalikra, cserjékre vagy a környéken kívánt területekre, és annak magas koncentrációjának köszönhetően még gazdaságosabb és diskreditált felhasználás garantálja a kívánt sikert . < /p>

Áttekintés:

  • Ellenállhatatlan aroma a róka és a marten számára
  • A nagy minőségű természetes komponenseken alapul
  • Könnyen használható: permetezzen bokrokra vagy cserjékre
  • Megígéri a ragadozók viselkedésének változásait egy meghatározott területen
  • tartsa elérhetetlennek a gyermekek számára, és kerülje a bőrkapcsolatot

Műszaki adatok:

Termék típusa: csali
Kötet: 500 ml

A kézbesítés hatálya:

1x Fox Lock Agent 500 ml

GYIK

mely felületeken alkalmazhatom a csalét a róka és a martens számára?
Permetezheti bokrokra, cserjékre vagy más területekre a vadászterületen.

Milyen gyakran kell használni a spray -t?
Még egy diszkrét és ritka alkalmazás is nagyon hatékony lehet. Javasoljuk egy rendszeres alkalmazást, hogy fenntartsák annak hatékonyságát az idő múlásával.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.