Almaillat (500 ml) egy pillantásra:


Apple illat 500 ml: Hatékony csal a játékhoz

A almás illat 500 ml Németországban gyártott egy progresszív vadon élő szer, amely hatékonyan vonzza a különböző játékfajokat, például a szarvasokat, a vaddisznót, a szarvasokat és a dámszarvasokat. A göndör spray az alma aromával felébreszti ezeknek az állatoknak az ösztönös érdeklődését, és ideális csalivá teszi a pata állatok és más vadállatok számára.

Ez a termék megbízható és erőteljes csal a szarvas, a vaddisznó és a szarvas számára. A spray használata egyszerű és kényelmes: csak permetezzen bokrokra, cserjékre vagy padlófelületekre, hogy nagy távolságból vonzza az állatokat.

A almás illat 500 ml spray vaddisznóként és pata csaliként is felhasználható az emberi illat elfedésére, ami hozzájárul a hatékonyabb vadászati ​​élményhez. Felhívjuk figyelmét, hogy ez nem alkalmas a bőrön történő felhasználásra, és a gyermekeknek távol kell tartaniuk.

Áttekintés:

  • Németországban készült
  • Csábító alma illat
  • Tökéletes a szarvasok, a vaddisznó, a szarvas és a dámszarvas vonzerejéhez
  • Könnyű alkalmazás, egyszerűen permetezzen a kívánt területre
  • alkalmas az emberi illat lefedésére
  • Biztonságos és megbízható, a legmagasabb minőségi szabványok szerint gyártva

Műszaki adatok:

  • Terméktípus: Wildlock Agent
  • Illat: Apple
  • Tartalom: 500 ml
  • Gyártva: Németországban

A kézbesítés hatálya:

1x Apple illat 500 ml

GYIK

Biztos, hogy a spray -t háziállatok jelenlétében használja? p>

az alma aroma természetes vagy mesterséges? A lehető leghamarabb>

mekkora a göndör spray hatékonyságának tartománya? p>

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.