Hátsó tartó 1020x530x165 mm bevonattal egy pillantásra:


hátsó hordozó fekete 102x53x16,5 cm: tökéletes megoldás a rendszeres szállításhoz a vadászterületen

A bevont hátsó hordozónk fekete 102x53x16,5 cm tökéletes megoldás a vadászati ​​terület rendszeres szállítására. Akár vadászni szeretne vadászott játékot vagy más árukat - ezzel a hátsó hordozóval a szállítás gyermekjátékává válik.

A vizuális előny mellett a bevonat korrózióvédelmet, a karcolásokkal szembeni ellenállást, a dudorokat és a kopást, valamint az egyszerűsített tisztítást és karbantartást is kínálja. Hátsó hordozónk kiemelkedő tulajdonsága a lenyűgöző terhelési képessége, a pótkocsi tartó terhelésétől függően.

A hátsó hordozó kompatibilis a legtöbb Eurohunt és az univerzális teherautókkal. Ez nagy rugalmasságot biztosít a használatában. Könnyen adaptálhatja azt az egyéni igényeihez, és különféle terheléseket szállíthat.

Áttekintés:

  • Hátsó hordozó fekete 102x53x16,5 cm
  • Ideális rendszeres szállításhoz a vadászterületen
  • Korrózióvédelmet és ellenállást kínál a karcolásokkal, a dudorokkal és a kopással szemben
  • Lenyűgöző terhelés -hordozó kapacitás
  • Kompatibilis a legtöbb eurohunt vad és univerzális káddal

Műszaki adatok:

  • Méretek: kb. 1020 x 530 x 165 mm (hossz x szélesség x magasság)
  • Anyag: fém bevonattal
  • Súly: kb. 9 kg

A kézbesítés hatálya:

1x hátsó hordozó fekete 102x53x16,5 cm

GYIK

Mennyi súlyt viselhet a hátsó hordozó?
A hátsó hordozó terhelési kapacitása a pótkocsi tartójának terhelésétől függ. Ez lenyűgöző és elegendő kapacitást kínál az áruk szállításához.

Milyen előnyöket kínál a hátsó fuvarozó bevonása?
A hátsó hordozó bevonása korrózióvédelmet és ellenállást kínál a karcolásokkal, a dudorokkal és a kopással szemben. Ez megkönnyíti a takarítást és a karbantartást.

a hátsó hordozó kompatibilis az eurohunt és az univerzális kádokkal?
Igen, a hátsó hordozó kompatibilis az Eurohunt és az összes célú teherautók nagy részével, ami nagy rugalmasságot kínál a használatában.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.