HP&G kiegyensúlyozó lökhárító 320g fehér egy pillantásra:


HP & G Apportier Dummy Balance lökhárító 320G Fehér: Robusztus edzési segédeszköz kutyákhoz

A HP&G robusztus Apportier Dummies lökhárítója három különböző változatban és méretben kapható, amelyek mindegyikét különböző színű (fekete és szürke; fehér) kínálják. Ez mindig tökéletes kontrasztot kínál a környezettel, így a kutya mindig az alapvető fontosságra összpontosít.

A hatszögletű alaknak köszönhetően a kutya mindig megragadhatja és megtarthatja a lökhárítót . Ezenkívül a megkönnyebbülés minta biztosítja a tulajdonságok jobb tartását. Különleges kialakításával a HP&G Balance lökhárító nagyon könnyen rögzíthető és visszakeresése, és így a kutya optimális feltételeit kínálja.

A pamuthoz rögzített kábel, 8 mm vastag kábel lehetővé teszi a kutyakezelő számára, hogy pontosan vagy nagy távolságra helyezze a dummy -t. Az összes appretier bábuk lebegnek, és ezért tökéletes a vízmunkához.

Vadászat edzéshez, kutya sporthoz vagy tiszta játékos szórakozáshoz - a szeretett négylábú barátja imádni fogja a bábot.

Áttekintés:

  • Különböző színekben kapható, a környezettel való optimális kontraszt elérése érdekében
  • hatszögletű alak és dombormű minta a jobb megragadáshoz és tartáshoz
  • Könnyen felszívható és alkalmazható speciális tervezéssel
  • 8 mm vastag kábelt tartalmaz a pontos elhelyezéshez különböző távolságokon
  • úszó és ezért vízmunkára is alkalmas

A kézbesítés hatálya:

1x HP & G Apportier Dumby Bay lökhárító 320G White

GYIK

Használhat -e a HP & G Apportier Dummy Balance lökhárítóját a vízen?
Igen, az összes Apportierum úszó, ezért tökéletes a vízmunkához.

Hogyan tudom elhelyezni a HP & G Apportier Dummy Balance lökhárítót?
A pamuthoz rögzített 8 mm vastag kábel lehetővé teszi a kutyakezelő számára, hogy a dummy -t pontosan rövid vagy nagy távolságra helyezze.

A HP & G Apportier Dummy Balance lökhárító könnyen megfogható?
Igen, a hatszögletű alaknak és a megkönnyebbülésnek köszönhetően a kutya mindig megragadhatja és tartja az egyensúly lökhárítóját.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.