Szarvasszarvból készült kutyasíp 8-11 cm egy pillantásra:


kutya síp Hirschhorn 8-11 cm: A kutya edzéshez szükséges elpusztíthatatlan segédeszköz

A kutya síp Hirschhorn 8-11 cm teljesíti azt a fontos funkciót, hogy kommunikációs eszközként szolgáljon közted és a kutyája között. Különösen alkalmas a képzésre és az oktatásra, ha bizonyos jeleket ad, amelyekre a kutya reagálhat.

A kutya sípjának különleges dolga a éles sípja . Ez a kutya számára hallható nagy távolságonként, és alig észrevehető az emberek számára, ezért nem zavarja a környezetet. Ez a csövet ideálissá teszi a kutyatulajdonosok és az oktatók számára, akik hatékonyan és mégis diszkréten akarják kiképezni kutyájukat.

A kutya sípja hirschhorn , egy természetes és stabil anyagból készül, amely gyakorlatilag elpusztíthatatlanná teszi . Ezen felül egy pamutzsinórral van ellátva, hogy kényelmesen a nyak körül hordhassák.

Áttekintés:

  • Éles síp a hatékony kommunikációhoz
  • pamutzsinórral a kényelmes kopás érdekében
  • Elpusztíthatatlan Hirschhorn anyagnak köszönhetően
  • Hossz: kb. 8-11 cm

Műszaki adatok:

  • Anyag: Hirschhorn
  • Hossz: kb. 8-11 cm

A kézbesítés hatálya:

1x kutya síp Hirschhorn 8-11 cm

GYIK

Hogyan tanulhatok meg reagálni a kutya sípot Hirschhorn 8-11 cm?
A válasz a módszertől és az egyéni kutyától függően változhat. Általában a pozitív megerősítés és a következetes edzés kombinációja ajánlott.

A kutya síp Hirschhorn 8-11 cm, minden kutyafajta számára?
Igen, a kutya síp bármilyen fajta és méretű kutyához és méretéhez használható.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.