Weisskirchen Fox Rut Set egy pillantásra:


Weisskirchen Fuchsranzzeit szett: Készítmény a természet szolgálatában

A weisskirchen fuchs lyukasztása a hagyomány és a funkcionalitás tökéletes keverékét képviseli. Az egyszerű, de hatékony kialakításával ez az eszköz lehetővé teszi a rókás hívás jellegzetes hangjainak utánozását, amelyet az állat vonz a párzási szezonban.

A fából készült

A hívás minden részlete kifejezi a természet varázsa és az idő kivitelezését, amikor a hívásokat még mindig kézzel faragották. Ugyanakkor a Weisskirchen terméktől elvárható kiváló minőségű. Ez a Fox hívás nem csak utilitárius kiegészítő: ez egy igazi ugrás a múltba, tisztelgés a vadászat történetéhez és a természet tiszteletére.

Ez egy nélkülözhetetlen termék a vadászati ​​rajongók számára, mind a szakemberek, mind a hagyomány szerelmeseinek. A Weisskirchen Fuchsranzzeit szettjével a természet közelebb közeledik hozzá, és vadászatának tapasztalatai még hitelesebbek és kielégítőbbek.

Áttekintés:

  • Tökéletesen szimulálja a rókahívás hangját
  • Kiváló minőségű anyagok
  • Hagyományos formatervezés
  • Könnyen használható
  • A hagyomány szakembereinek és szerelmeseinek megfelelő

Műszaki adatok:

Anyag: Holz
Hívás típusa: Fuchs

A kézbesítés hatálya:

1x weisskirchen fuchspranzzeit set

GYIK

Hogyan használhatom a Fox hívást?
A hívást fel kell fújni, hogy reprodukálja a róka hívás jellegzetes hangját.

Használhatom a hívást más állatokhoz?
A hívást kifejezetten a róka számára tervezték, de más vadállatok figyelmét is felhívhatják.

a hívás időjárásálló?
Igen, a hívás nagy minőségű anyagokból áll, és képes ellenállni az összes időjárási körülménynek.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.